!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Nytt hotell nära havet i centrala Halmstad

Under sommaren 2021 öppnar vi ProfilHotel Halmstad Plaza. Med 14 våningar, 242 rum, restaurang Angelini samt med en skybar där takterassen ger utsikt och vy över havet kommer vårt ProfilHotel i Halmstad bli ett nytt och tydligt landmärke i staden. 

 

Är du intresserad redan nu att få ett förslag på företagsavtal eller offert för ett möte – kontakta oss via mejl på sales@ligula.se

Upplev den sköna staden Halmstad och bo på vårt nya tillskott, belägen mitt i den centrala delen av staden. Här bor du nära havet, centralstationen, shopping, alla nöjen och kulturen. Med en förankring i lokala aktörer och leverantörer har vi satt en lokal prägel på hotellet, byggt med högkvalitativa material och med en utsmyckning som fyller detta fyrstjärniga hotell med färg och liv. Hotellets takterass erbjuder en havsutsikt ut över det vanliga. En plats och miljö att trivas i med en bedårande utsikt.

I entréplan finner du vår konceptrestaurang Angelini och där kan du njuta av en italiensk-amerikansk meny. Som på alla våra ProfilHotels sover du mycket gott i sängar från svenska Carpe Diem. Hotellrummen är väl utrustade för både privat- och affärsresenären, rainshowers, minibar, WiFi och toppklassig ventilation är självklarheter.

Saker att göra

Är du ute efter att spela golf? I Halmstadsområdet finns många vackra golfbanor att besöka. Närmsta golfklubb, Halmstad Golfklubb, är endast 9 km bort. Besöker du oss under sommartid så får du inte missa att besöka Tylösands vackra stränder som ligger strax utanför staden. Sandstränderna ger en känsla av att befinna sig någon annanstans i världen. Eller varför inte ta en promenad ner till Östra stranden som bara ligger ett par kilometer från PH Halmstad Plaza. Reser ni med barnen? Varför inte ta en sväng till Halmstad Arena & Äventyrsbad (1,5 km) eller Leos lekland (3,9 km). Shoppingsugen? Åk till det nyrenoverade shoppingcentret Hallarna (3,7 km) eller strosa runt i Halmstad city som är fyllt av shoppingbutiker. Halmstad har verkligen något för alla!

Möten

Är du och ditt företag i behov av möteslokaler? PH Halmstad Plaza erbjuder trygga möten, bl a ett fantastiskt styrelserum för den mindre gruppen och vi kan ta upp till 40 personer i övriga mötesrum. Vi skräddarsyr givetvis allt efter ert behov, allt med högsta kvalitet och säkerhet.

Mat & dryck

Efter en lång dag med shopping, möten eller kanske lite golfspel så välkomnar vi alla våra hungriga gäster till Restaurang Angelini. Här erbjuder vi en italiensk-amerikansk inspirerad meny som inkluderar allt från pizza till vegetariska rätter. Lobbybaren tillsammans med vår Skybar är självklara mötesplatser och under sommaren har vi en uteservering vid torget. 

Frukosten serverar vi i Angelini oavsett om du har den inkluderad eller om du kommer utifrån. Bokar du ditt boende på vår hemsida så är frukost alltid inkluderad. För dig som måste iväg tidigt eller bara vill ha en enkel frukost är vår ”to go” frukost B fast det perfekta alternativet som sedan kan avnjutas där det passar dig.

Fitness & Wellness

Vårt gym är alltid öppet för våra hotellgäster. Här finner du ett topputrustat gym med allt vad du behöver för ett bra fyspass. Hotellet har också en Spa- och bastuavdelning för den avkoppling som så väl behövs.

Övrigt

På tionde våningen finner du vår Executive-lounge där du som Excecutivegäst erbjuds extra service med allt från privat frukost till eftermiddags- och kvällsservice. Hotellet erbjuder även Superiorrum, samt ett antal sviter och familjerum utöver våra standard enkel- och dubbelrum. Även våra fyrfotade vänner är välkomna i ett antal av våra familjerum.  

ProfilHotels öppnar i Halmstad
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Centralt beläget
  Centralt beläget
 • Bra kommunikationer
  Bra kommunikationer
 • Frukost ingår
  Frukost ingår
 • WiFi ingår
  WiFi ingår
 • Hantlar på rummen
  Hantlar på rummen
 • Restaurang
  Restaurang
 • Fitness och relax
  Fitness och relax
 • Mötesanläggning
  Mötesanläggning
 • Pool
  Pool
 • Just nu
  1 °C
  1.5 m/s
 • Imorgon
  3 °C
  -2 °C
  2.7 m/s
 • Onsdag
  2 °C
  -2 °C
  3.2 m/s
 • Torsdag
  1 °C
  -3 °C
  4.7 m/s
Se mer av oss på Facebook och Instagram