!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

SAKER ATT GÖRA

Är du ute efter att spela golf? I Halmstadsområdet finns många vackra golfbanor att besöka. Närmsta golfklubb, Halmstad Golfklubb, är endast 9 km bort. Besöker du oss under sommartid så får du inte missa att besöka Tylösands vackra stränder som ligger strax utanför staden. Sandstränderna ger en känsla av att befinna sig någon annanstans i världen. Eller varför inte ta en promenad ner till Östra stranden som bara ligger ett par kilometer från PH Halmstad Plaza. Reser ni med barnen? Varför inte ta en sväng till Halmstad Arena & Äventyrsbad (1,5 km) eller Leos lekland (3,9 km). Shoppingsugen? Åk till det nyrenoverade shoppingcentret Hallarna (3,7 km) eller strosa runt i Halmstad city som är fyllt av shoppingbutiker. Halmstad har verkligen något för alla!

FITNESS & WELLNESS

Vårt gym är alltid öppet för våra hotellgäster. Här finner du ett topputrustat gym med allt vad du behöver för ett bra fyspass. Hotellet har också en Spa- och bastuavdelning för den avkoppling som så väl behövs.

ÖVRIGT

På tionde våningen finner du vår Executive-lounge där du som Excecutivegäst erbjuds extra service med allt från privat frukost till eftermiddags- och kvällsservice. Hotellet erbjuder även Superiorrum, samt ett antal sviter och familjerum utöver våra standard enkel- och dubbelrum. Även våra fyrfotade vänner är välkomna i ett antal av våra familjerum.