Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Utforska staden och Ideon Science Park från vårt hotell i Lund

Gör ditt besök till Sveriges näst äldsta stad minnesvärt med Radisson Blu Hotel, Lund. Vårt moderna hotell ligger nära både Lunds stadscentrum och Ideon Science Park, vilket gör det till en perfekt bas för både semester- och affärsresenärer. Hotellets läge passar också utmärkt för besök i Malmö och Köpenhamn.

Dra fördel av förstklassiga lokaler och enastående service

Vart och ett av våra 192 rum och sviter erbjuder modern design, fritt trådlöst höghastighetsinternet, platt-tv och egna luftkonditioneringsreglage för högsta komfort. Våra rum på de översta våningarna ger fantastisk utsikt över Lund, Malmö och Köpenhamn såväl som Öresundsbron.

Besök hotellets restaurang som är heldagsöppen för att njuta av både svenska favoriter och internationella rätter. Vår loungebar med ett arbetsområde är en utmärkt plats för att arbeta, träffa andra eller dricka kaffe eller ett glas öl. Vår moderna lobby möjliggör spontana möten.

Upprätthåll dina fitnessrutiner med kostnadsfri tillgång till vårt välutrustade gym, toppmoderna träningsmaskiner och en avkopplande bastu.

Arrangera ett elegant evenemang

Våra åtta konferensrum är fullt utrustade med fri Wi-Fi och den senaste audiovisuella tekniken har plats för upp till 100 personer. Ett affärscenter, pausrum, parkering på hotellet och cateringmöjligheter gör det enkelt att planera ett perfekt evenemang på Radisson Blu Hotel, Lund. Kontakta våra serviceinriktade och professionella evenemangssamordnare med eventuella frågor och för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig. Det är ett nöje för oss att hjälpa dig med dina affärer.

Boka & läs mer om hotellet

Radisson Blu Hotel Lund
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Just nu
  -3 °C
  2.8 m/s
 • Imorgon
  6 °C
  3 °C
  9.8 m/s
 • Måndag
  6 °C
  1 °C
  7.3 m/s
 • Tisdag
  5 °C
  3 °C
  10.5 m/s
Se mer av oss på Facebook och Instagram