Boka hotell
Ronnums Herrgård
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:

Bröllop på Ronnums Herrgård

wedding_car_750x300

På sommaren är Ronnums Herrgård som vackrast. Då grönskar det i parken och det är svårt att hitta en mer romantisk plats. Å andra sidan, Ronnum i vinterskrud uppfyller de flesta drömmar att gifta sig i vitt omgiven av nyfallen vit snö och transporteras i häst och släde.

Det finns få ställen där du kan rama in din jubileumsfest på så många olika sätt som på Ronnum: 50 års kalas med mingel & dans, företagsfest med 3-rättersmiddag och underhållning eller varför inte dra ihop vänner och bekanta på Barbequeafton i vår trevliga grillkällare. I Tjänströmska kan ni ha festen med “hemma hos”-känsla med eget kök och få handledning av någon av våra duktiga kockar att tillreda er meny. Kort sagt, du har idéerna som vi kan göra till verklighet!

Oavsett vad ni har för önskemål och vad ni vill göra med er vistelse hos oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa er och uppfylla era tankar och idéer.

Med Ronnums vackra omgivningar blir er bröllopsmiddag eller fest något att minnas. Vi hjälper er med allt från Champagne i trädgården vid ankomst till middag och även övernattning åt era gäster.

Välj mellan våra olika boendealternativ. Flertalet av våra rum finns i huvudbyggnaden och sviterna ligger samlade i två annex framför herrgården. I varje svit finns en bastu och gott om plats för att koppla av och vila ut.

Våra rumspriser varierar och styrs av efterfrågan och tillgång.

Vid större bokningar lämnar vi mer än gärna offert och diskuterar oss fram till en lösning som passar båda parter.

Bröllopsnatt i svit inkl en flaska mousserande och frukost på rummet 2 500 kr.

Vid bokning av minst 20 rum bjuder vi brudparet på övernattning i svit.