Boka hotell
Ronnums Herrgård
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:

Möten

På Ronnums Herrgård kombinerar vi effektiva mötesmiljöer med det lilla extra. Kombinera ditt möte med en annorlunda aktivitet, allt för att överraska och överträffa mötesdeltagarnas förväntningar. Vi ordnar olika dryckesprovningar, mat & dryckestipspromenad, gemensam matlagningskväll, grillkväll i vår grillkällare eller varför inte olika teamlekar med en gnutta tävlingsinriktning – annars är det väl inte kul? Avrunda med en skön bastu och en stund i bubbelpoolen före kvällens goda middag.

Vi har konferenslokaler för 2 – 90 deltagare. Vare sig ni är få deltagare eller många får ni personlig service av vår kunniga personal. Vi finns här för dig och dina önskemål.

Se sittningsalternativ nedan > 

Utrustning

Alla lokaler har projektor, filmduk/whiteboard och blädderblock, block och penna. Frukt, godis, vatten, kaffe och te finns att tillgå under hela dagen. Fri tillgång till trådlöst internet i samtliga möteslokaler. Övrig utrustning måste förbokas. Debiteras separat.

Mötesmiljöer

Känslan kommer direkt när du kommer upp längs allén till vackra och välskötta Ronnums Herrgård. Den sju hektar stora parken som omger herrgården, erbjuder promenadstråk och möjlighet att sitta på en parkbänk och filosofera under någon av de flera hundra år gamla ekarna. Det är lätt att finna inspiration och arbetsro på Ronnums Herrgård. Här bor du i trevliga, unikt inredda rum med alla bekvämligheter och sköna Carpe Diem sängar. Tyst och lugn miljö som gjord för möten.

Maten

Konferensmåltiderna består av en tvårätterslunch och middagen vanligast av en trerättersmeny som köksmästaren komponerar av råvaror av hög kvalitet, gärna från närområdet. Vill du vara med och bestämma maten går det alldeles utmärkt. Flexibilitet är ett ledord på Ronnum.

Kaffebufféerna, för- och eftermiddag, är generösa. Här finns alltid färsk frukt, smoothies, hembakat bröd, juicer, kaffe och te m.m.

Konferenspaket

Våra heldagspaket består av Herrgårdens morgonenergifika, dagens smakliga husmanslunch med salladsbuffé och sött därtill, Herrgårdens Sött & Gott till eftermiddagsfika, trerättersmiddag med kaffe samt övernattning i individuellt inredda hotellrum. 

Pris per deltagare för boende i dubbelrum 1 587kr ink moms, pris per deltagare för boende i enkelrum 1 884kr ink moms. Skicka in din heldagskonferensförfrågan här till höger.

Sittningsalternativ

Sittings_Meetings


Rum Kvm Bio Skol U-bord Styrelse Öar Bankett
Ättestupan 82 90 60 30 30 8 8
Loyds 39 30 22 16 10
Brudslöjan 15 6 – 8
Odens gemak 15 6 – 8
Linden 10 6 – 8
Domarringen 15 6 – 8
Von Triers 100 80 60 30 30 12 12
Ostindiska Salen 60 50 40 30 30 10 10

Mötesförfrågan

Skicka en mötesförfrågan via formuläret nedan, så återkommer vi till dig snarast. 

* Vänligen observera att ovan förfrågan inte är detsamma som en genomförd bokning.