LUNCHMENY VECKA 12
Måndag
Salta biten serveras med kokta rotfrukter samt pepparotssås
Tisdag
Viltskavsgryta på hjort serveras med krossad västerbottenpotatis
Onsdag
Örtbakad fläskfile serveras med pommes chateau samt choronsås
Torsdag
Citronrisotto serveras med örtbakad kyckling samt friterad grönkål
Fredag
Kalvfärsbiff serveras med potatismos, skirat smör samt ärtor
Veckans vegetariska
Grönsaks – och gråärtslasagne serveras med örtcreme samt krasse
Veckans fisk
Krämig fiskgryta serveras med kräftstjärtar samt aioli
Allergisk?
Köttets ursprung?
Fråga oss gärna
Dagens rätt
Varmrätt inkl. bordsvatten, dagens sallad samt herrgårdens örtcrostini. Hembakade småkakor & vårat svenska Zoega Nordic Blend kaffe.
Serveras i von Triers.
150:-