Njut av en härlig lunch i fantastisk herrgårdsmiljö. 

 

 

LUNCHMENY VECKA 12

Måndag

Salta biten serveras med kokta rotfrukter samt pepparotssås

Tisdag

Viltskavsgryta på hjort serveras med krossad västerbottenpotatis

Onsdag

Örtbakad fläskfile serveras med pommes chateau samt choronsås

Torsdag

Citronrisotto serveras med örtbakad kyckling samt friterad grönkål

Fredag

Kalvfärsbiff serveras med potatismos, skirat smör samt ärtor

Veckans vegetariska

Grönsaks – och gråärtslasagne serveras med örtcreme samt krasse

Veckans fisk

Krämig fiskgryta serveras med kräftstjärtar samt aioli

Allergisk?

Köttets ursprung?

Fråga oss gärna 

Dagens rätt

Varmrätt inkl. bordsvatten, dagens sallad samt herrgårdens örtcrostini. Hembakade småkakor &  vårat svenska Zoega Nordic Blend kaffe.

Serveras i von Triers.

150:-