Vår lunch serveras måndag – fredag klockan 11.30 – 14.00.
Inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te & kakbuffé.

Lunchmeny v. 39

Måndag

Vinpocherad sej med ägg och persiljesås, kokt potatis.
Cornflakes-panerad kyckling med pepparsås stekt potatis.

 Tisdag

Crème Fraiche bakad kolja, blomkol och ruccolasås med potatismos.
Örtmarinerad fläskkotlett med rödvinssås och kokt potatis.

 Onsdag

Panerad spätta med ugnsbakad potatis kall dillsås och gröna ärtor.
Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås och rårörda lingon.

Torsdag

Soppbuffé:

Fisksoppa eller kantarellsoppa nybakat bröd, pannkakor sylt och grädde.

 Från Köket:

Lammrostbiff med sötpotatispure och myntasås.

 Fredag

Gräddkokt torsk med kokt potatis, broccoli och vitvinssås.
Panerad schnitzel med pommes och bearnaise.

Veckans vegetariska

Krämig Svamprisotto med sparris och parmesan.


Alltid på Sofiehof

105 SEK = 95 SEK med special guest kort

Alltid på Sofiehof
Gravad lax
Hugos isterband

125 SEK = 112 SEK med special guest kort

inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te & kakbuffé

Serveras måndag – fredag kl. 11:30 – 14:00