Lunchmeny v. 9
Serveras måndag – fredag mellan kl. 11.30 och 14.00
Måndag
Smörbakad sej med vitvinssås, kokt potatis och haricots verts.
Nattbakad fläskkotlett med rödvinssås och kokt potatis
Tisdag
Panerad schnitzel med bearnaisesås, ugnsbakad potatis och sockerärtor.
Pocherad torsk med ägg och persiljesås, gröna ärtor och potatispuré.
Onsdag
Panerad spätta med remouladsås, stekt potatis och broccoli.
Pannbiff med kokt potatis, grönpepparsås och rårörda lingon.
Torsdag
Soppbuffé: Fisksoppa eller Ärtsoppa., samt nybakat bröd, pannkakor sylt och grädde.
Från köket:
Stekt kycklingfilé med ugnsbakad potatis och smörstekta vaxbönor.
Fredag
Panerad schnitzel med bearnaisesås, ugnsbakad potatis och sockerärtor.
Västerbottengratinerad kolja med kokt potatis och skaldjurs sås.
Veckans vegetariska
Spagetti och vegofärssås.
Alltid på Sofiehof
Gravad lax
Hugos isterband
125 SEK = 112 SEK med ett Special Guest Card
inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te & kakbuffé