Vår lunch serveras måndag – fredag klockan 11.30 – 14.00.
Inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te & kakbuffé.

Lunchmeny v. 9

Serveras måndag – fredag mellan kl. 11.30 och 14.00

Måndag

Smörbakad sej med vitvinssås, kokt potatis och haricots verts.

Nattbakad fläskkotlett med rödvinssås och kokt potatis

 Tisdag

Panerad schnitzel med bearnaisesås, ugnsbakad potatis och sockerärtor.

Pocherad torsk med ägg och persiljesås, gröna ärtor och potatispuré.

 Onsdag

Panerad spätta med remouladsås, stekt potatis och broccoli.

Pannbiff med kokt potatis, grönpepparsås och rårörda lingon.

Torsdag

Soppbuffé: Fisksoppa eller Ärtsoppa., samt nybakat bröd, pannkakor sylt och grädde.

Från köket:
Stekt kycklingfilé med ugnsbakad potatis och smörstekta vaxbönor.

 Fredag

Panerad schnitzel med bearnaisesås, ugnsbakad potatis och sockerärtor.

Västerbottengratinerad kolja med kokt potatis och skaldjurs sås.

Veckans vegetariska

Spagetti och vegofärssås.

 


Alltid på Sofiehof

Gravad lax
Hugos isterband

125 SEK = 112 SEK med ett Special Guest Card
inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te & kakbuffé