Vår lunch serveras måndag – fredag klockan 11.30 – 14.00.
Inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te & kakbuffé.

Lunchmeny v. 43

Måndag

Panerad sej med stekt potatis hollandaise och gröna ärtor.
Fläskfilégryta med kokt potatis.

 Tisdag

Västerbotten bakad kummel, skaldjurssås och kokt potatis
Cajunkryddad kyckling med rödvinssås och potatisstomp.

 Onsdag

Persilja bakad kolja med potatismos, haricotsverts och vitvinssås.
Panerad schnitzel med bearnaisesås ugnsbakad potatis och sockerärtor.

Torsdag

Soppbuffé:

Fisksoppa eller sparrissoppa nybakat bröd.

 Från Köket:

Nattbakad Ryggbiff med kokt potatis broccoli och persiljesmör.

 Fredag

Cream fresh bakad lax med blomkål och vitvinssås.
Pulledbeef sandwich på levainbröd med yoghurt, picklad rödlök och ruccola.

Veckans vegetariska

Krämig Risotto med gröna ärtor och panerad haloumi.


Alltid på Sofiehof

105 SEK = 95 SEK med special guest kort

Alltid på Sofiehof
Gravad lax
Hugos isterband

125 SEK = 112 SEK med special guest kort

inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te & kakbuffé

Serveras måndag – fredag kl. 11:30 – 14:00