!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

UPPTÄCK SVERIGE I SOMMAR

24 HOTELL I HELA LANDET – FRÅN 595 KR/NATT

Upptäck Sverige sommar. Åk på en solig bilsemester längs kusten, vandra på kullerstensgator i Gamla stan eller boka en avkopplande retreat med guldkant nära havet och staden. Vi har hotellen för semestern i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Hämta inspiration, tips och priser för just er semester här. 

Sommartips – Tonårsrum

Boka ett extrarum till tonåringarna för endast 350 kronor per rum och natt, inklusive frukost. Perfekt för er med lite större barn. Bokas i kombination med existerande bokning och vid samma datum. Kontakta ditt hotell för bokning. 

Du bor tryggt på Ligulas hotell!

  • Utökade städ- och hygienrutiner
  • Avgiftsfri avbokning fram till 18.00 på ankomstdagen. Läs mer i bokningsvillkoren.
  • Boendet kan betalas vid ankomst

VÅRA HOTELL

DITT HOTELL PÅ VÄGEN – FR 595 KR/NATT

Våra Good Morning Hotels finns i 14 orter, passar utmärkt för dig som är på väg – ensam eller med familj. Här erbjuds sköna sängar, en varm och välkomnande atmosfär, frukost och på vissa anläggningar även parkering. Välkommen till ditt hotell på vägen!

VISA HOTELL

UPPTÄCK STOCKHOLM – FR 630 KR/NATT

På Motel L bor du modernt, billigt och centralt i Hammarby Sjöstad eller Älvsjö. Med närhet till barer, restauranger och kommunikationer. Här sover du gott i sängar från Carpe Diem, tar ett glas i vår toppmoderna lobbybar och njuter av en färgsprakande upplevelse mitt i stan. 

VISA HOTELL

CITYHOTELL MED GULDKANT – FR 790 KR/NATT

Upptäck städer som Kalmar, Jönköping, Umeå och Göteborg. Ta somriga dagsturer till saltstänkta bad, skog och vildmark eller spendera dagen i stan, för en shoppingtur eller SPA. På våra centrala ProfilHotels bor du alltid med en extra guldkant. Välkommen!

VISA HOTELL

VÅRA SOMMARPAKET 

GOLFPAKET

Boka ett av sommarens sköna golfpaket. Bo på vackra Calmar Stadshotell och spela på banor på Öland, eller boka natten i Helsingborg och välj bland världsrankade banor längs havet. Spana in sommarens golf här!

VISA PAKET

NÖJESPAKET

Ta med familjen på fartfyllda upplevelsebad, busfabriker och trampolinparker. Bo på familjevänliga hotell med sköna sängar och näringsrik hotellfrukost som räcker för energifyllda dagar både ute och inne.  

VISA PAKET

VANDRINGSPAKET

Ta på dig vandringskängorna, packa ryggsäcken med termos och matsäck och gör dig redo för en härlig dag i det gröna. Här har vi listat alla natursköna hotellpaket för både familjen, vännerna och paret. 

VISA PAKET

MAT & DRYCK

Boka sommarens kulinariska resa! Bo på hotell i hela landet, ät och drick gott tillsammans med den du bryr dig mest om. Här har vi listat alla smarriga Mat – och dryckespaket för sommaren. Välkommen! 

VISA PAKET

UPPTÄCK VÅRA HOTELL NÄRA…

BADSTRÄNDER & SJÖAR

Ta in på ett hotell nära varma sommardopp och kvällsbad i sommar. Packa termosen, korsordsboken och badhandduken – här hittar du sommarens alla hotell nära hav och sjö.

VISA HOTELL

SKOG & MARK

Letar du efter en avkopplande semester i vildmarken? En skogstur tillsammans med vänner eller familj? Här finner du alla våra naturnära hotell listade.

VISA HOTELL

STORSTÄDER & CITYLIV 

Besök en storstad i sommar! Florera bland shoppingstråk, parker och utserveringar – åk på dagsturer till skärgårdar och skogsmarker. Se alla våra citynära hotell här.

VISA HOTELL

Följ oss på Instagram!

Erbjudanden, tips och inspiration – på @ligulahospitalitygroup
finner du allt du behöver för din nästa ledighet.