Boka hotell
Välj hotell
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:

Sportpriser på Good Morning Hotels

Vi erbjuder idrottsklubbar förmånliga och sportiga priser året om, från 263 kr per person.

Våra 15 Good Morning-hotell, lämpligt spridda från Sundsvall i norr till Malmö i söder, erbjuder dessa förmånliga priser både till spelare och medföljande ledare, föräldrar och supporters.

Våra Good Morning-hotell har allt som idrotten behöver; sköna sängar, stärkande frukost, wifi, möjligheter till nyttiga och stärkande middagar, utrymme för uppladdning, goda parkeringsmöjligheter, närhet till idrottsanläggningar, ofta gym och alltid avkopplande miljöer. Dessutom till priser som gör klubbens kassör glad!

Priser från 263 kr per person (del i fyrbäddsrum) inklusive moms, rejäl och nyttig frukost samt wifi.

Boka

Boka våra Sportpriser genom att mejla eller ringa aktuellt hotell – klicka på hotellets namn här intill för kontaktuppgifter samt mer information om vad just det hotellet kan erbjuda. Uppge alltid ”Sportpriser” vid bokningstillfället. Priserna gäller för grupper med minst 10 personer och i mån av plats.

Parkering

Vi erbjuder våra gäster parkering på samtliga Good Morning Hotels. På de flesta är det gratis dygnet runt och på flertalet hotell har vi även plats för bussar.

Good Food på Good Morning Hotels

Vi ordnar gärna idrottsluncher och -middagar till förmånligt pris. Med ”Good Food” menar vi bra råvaror, som till exempel miljöklassat kött, MSC-märkt fisk, mat utan tillsatsämnen som konserveringsmedel eller färgämnen, vegetariska alternativ på menyn och leverantörer med samma värderingar som vi har.

Våra Good Morning hotell, alla med Sportpriser:

Boka våra Good Morning-hotell när du ska iväg på cuper eller läger så vet du att ni får de bästa möjligheterna och förutsättningarna för goda idrottsprestationer!

Varmt välkommen!

Gör en förfrågan om rum

* Observera att detta bara är en förfrågan och inte en bokning. Bokningen är endast genomförd när du har fått en bekräftelse från aktuellt hotell.