Boka hotell
Välj hotell
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:

Mat och dryck i Stockholm

Restauranger

Stockholm kan stoltsera med nio olika restauranger och krogar som har tilldelats minst en stjärna från Guide Michelins Matguide. Vare sig du söker en bra restaurang för brunch, en vegetarisk food truck eller en god hamburgare finns det många alternativ. Under sommarhalvåret kan du smaka mat från hela världen på en av Stockholms olika matmarknader för att sedan på eftermiddagen njuta av en drink på en takterrass. Till middagen kan du sedan besöka Central Hotels restaurang La Gare på Vasagatan eller Pipes Pub & Restaurant som ligger i anslutning till Motel L i Hammarbysjöstad.

Bar

Det finns många olika barer att välja på i Stockholm. Områden så som Stureplan, Gamla Stan, Fridhemsplan, Götgatan och Hornstull har alla olika barer i varierande prisklasser. Prova våra drinkar på Central Hotels restaurang La Gare eller besök Pipes Restaurant & Pubs och provsmaka deras egen framtagna öl Pipa.

Kafé

Efter att du spenderat en hel dag på stadens gator har du gjort dig förtjänt av en fika. Ingen fika är fullgjord förrän du har njutit av en kaffe, espresso eller cappuccino.