Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Res i Stockholm

Res kollektivt i Stockholm

Att ta sig runt mellan Stockholms olika stadsdelar är enkelt även för den som är ny i staden. Med Stockholms Lokaltrafik kan du snabbt och smidigt ta dig fram till stadens olika sevärdheter. Passa på att utnyttja restiden med lite sightseeing genom att se Stockholms olika stadsdelar med buss, spårvagn eller båt. Om du på snabbaste möjliga sätt vill resa kollektivt i Stockholm är tunnelbanan det mest effektiva alternativet. Tunnelbanan i Stockholm är även en populär plats för konst och kultur. Den kallas ofta för ”världens längsta konstutställning”.

För mer information vänligen besök:
sl.se

Cykla i Stockholm

Se Stockholm från cykeln. Du kan enkelt ta dig genom stadens olika stadsdelar på en dag. Från Gärdets och Djurgårdens natursköna områden till de trendigaste stråken på Södermalm. Det är på cykeln som du verkligen kan komma bort från de stora turistfällorna och se staden från en lokalbos perspektiv.

För mer information om stadens hyrcyklar vänligen besök:
citybikes.se

Stockholm med båt

Vattnet är en central del av Stockholm och ger den som besöker staden ett alternativ till stadens gator. Utöver de 14 öar som Stockholm är byggt på finns det flera guldkorn i Stockholms skärgård. Fjäderholmarna heter den närmsta skärgårdsön och ligger endast 25 minuter med båt från staden. Väl på Fjäderholmarna kan du njuta av maten eller smaka på någon av öns lokala ölsorter.

För mer information om hur du reser i Stockholm med båt vänligen besök:
stromma.se
waxholmsbolaget.se