Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Tävlingar och villkor

Här läser du mer om våra aktuella tävlingar och hittar även regler och villkor för dem. Många av våra tävlingar hålls i våra Sociala Medie-kanaler, så glöm inte att hålla koll på våra sidor på bland annat Facebook och Instagram.

Se våra tävlingar här: 

Tävla om badpaket med övernattning för familjen!
– Tävlingen avslutad!

Vinnare: Vinnare i tävlingen utsedd 31 augusti 2019, Liselotte Pettersson, som delges sin vinst via Messenger.

Liselottes motiviering: “Jag skulle vilja vinna detta för att ge till min dotter (…) som både jobbar hårt på en förskola, är själv tränare och tränar gymnastik på elitnivå och som sällan har tid för att vara ledig och bara vara???

Hon är en målmedveten ung tjej som nu i september representerar Sverige på VM i rytmisk gymnastik i Baku och detta vore en perfekt avkoppling efter VM att se fram emot för henne.”

…………………………………………………

Tävlingsperiod: 19 augusti 2019 – 30 augusti 2019. Vinnaren blir kontaktad direkt på Facebook.

Vinsten: Ett badpaket till Lost City i Örebro för tre (3) personer. I paketet ingår en övernattning i dubbelrum, där barn upp till 12 år delar den befintliga sängen med vuxen. Självklart ingår även vår härliga frukostbuffé, samt gratis parkering om ni kommer med bil.

Så här tävlar du:

Kommentera med en motivering om varför just du ska vinna.

Vem skulle du vilja bjuda med dig?

Gilla oss!

Detta är ett samarbete med Gustavsvik – Lost City. Vi vill härmed meddela att under hösten uppdaterar Gustavsvik det största badäventyret med nya, spännande och fartfyllda attraktioner!

Det innebär att Lost City kommer hållas stängt under en kortare period, 26–30 augusti samt 2 – 3 september.

Planen är att öppna hela nyrenoverade Lost City, med nya nervkittlande attraktioner, den 3 oktober.

Tävlingsvillkor

 1. För att delta i tävlingen måste du fyllt 18 år vid tävlingens start.
 2. Du kan endast lämna ett tävlingsbidrag.
 3. Du kan inte vinna mer än ett pris per tävling.
 4. Anställda hos Ligula Hospitality Group och dess dotterbolag får ej delta i tävlingen.
 5. Ligula Hospitality Group förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris om vi får vetskap, eller på sannolika grunder, anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.
 6. Ligula Hospitality Group tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till vinnaren. Ligula Hospitality Group tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller inlämning av slutresultatet för denna tävling.
 7. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Ligula Hospitality Groups beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
 8. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Ligula Hospitality Group rätten att diskvalificera bidrag.
 9. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Good Morning Örebro. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 10. Vinnaren kommer att kontaktas via Facebooks chattfunktion eller e-post. Ligula Hospitality Group kommer att försöka nå vinnaren under 5 arbetsdagar. Om inte vinnaren gått att nå äger Ligula Hospitality Group rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller hotellnätter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort samt motivering att publiceras på www.ligula.se och eventuellt Ligula (med dotterbolags) officiella Facebook- och Instagramsidor.
 11. Vinnaren i tävlingen överlåter sin upphovsrätt avseende bidraget till Ligula Hospitality Group. Detta innebär bland annat att rättigheter till vinnande bidraget upphör och att Ligula Hospitality Group får använda bidraget, utan begräsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Ligula Hospitality Groups normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 12. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Ligula Hospitality Group förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.

Instagramtävling: Vinn en övernattning på Hotel Opera – Tävling avslutad

Tävlingsperiod: 18 juni – 1 juli 2019. Vinnaren blir kontaktad direkt på Instagram.

Vinsten: En övernattning på Hotel Opera, gäller för två personer i dubbelrum.

Så här tävlar du:

För att vinna behöver du:

?Följ @ligulahospitalitygroup på Instagram

?‍♀️Tagga 3 personer som också vill vinna.

Man får självklart tävla fler gånger men tagga då nya personer för ökad chans att vinna.

 


VINN HOTELLNATT FÖR TVÅ PERSONER PÅ GOOD MORNING HOTELS – Tävling avslutad

Tävlingsperiod: 16 – 31 maj 2019. Vinnaren blir kontaktad direkt på Facebook.

1a pris: Hotellnatt för två personer på valfritt Good Morning-hotell.

2a pris: Startplatser  för två barn till Barnens Hinderbana för valfri ort. Se info i turnéplanen på www.barnenshinderbana.se

3e pris: Ett vip paket, samma som alla barn får när de bor på våra hotell i samband med Barnens Hinderbana. 

Gäller en övernattning i dubbelrum för två personer, frukostbuffé ingår såklart. Övernattningen gäller i mån av plats, vinnaren kontaktar hotellet för att boka. ​

Så här tävlar du:

För att vinna behöver du gilla vår sida samt berätta bästa familjeminnet och vem du delar det minnet med. Ligula vill gärna hjälpa er skapa nya minnen! Håll tummarna för att ni vinner.