Boka hotell
Välj hotell
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
 • 1 natt
Ange antal
Rum 1
 • 1 vuxen
 • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:

Tävlingar och villkor

Här läser du mer om våra aktuella tävlingar och hittar även regler och villkor för dem. Många av våra tävlingar hålls i våra Sociala Medie-kanaler, så glöm inte att hålla koll på våra sidor på bland annat Facebook och Instagram.

Se våra tävlingar här: 

VINN HOTELLNATT FÖR TVÅ PERSONER PÅ GOOD MORNING HOTELS – Tävling avslutad

Tävlingsperiod: 16 – 31 maj 2019. Vinnaren blir kontaktad direkt på Facebook.

1a pris: Hotellnatt för två personer på valfritt Good Morning-hotell.

2a pris: Startplatser  för två barn till Barnens Hinderbana för valfri ort. Se info i turnéplanen på www.barnenshinderbana.se

3e pris: Ett vip paket, samma som alla barn får när de bor på våra hotell i samband med Barnens Hinderbana. 

Gäller en övernattning i dubbelrum för två personer, frukostbuffé ingår såklart. Övernattningen gäller i mån av plats, vinnaren kontaktar hotellet för att boka. ​

Så här tävlar du:

För att vinna behöver du gilla vår sida samt berätta bästa familjeminnet och vem du delar det minnet med. Ligula vill gärna hjälpa er skapa nya minnen! Håll tummarna för att ni vinner.

Tävlingsvillkor

 1. Denna kampanj/tävling är inte på något sätt sponsrad, rekommenderad, administrerad eller associerad med Facebook.
 2. För att delta i tävlingen måste du fyllt 18 år vid tävlingens start.
 3. Du kan endast lämna ett tävlingsbidrag.
 4. Du kan inte vinna mer än ett pris per tävling.
 5. Anställda hos Ligula Hospitality Group och dess dotterbolag får ej delta i tävlingen.
 6. Ligula Hospitality Group förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris om vi får vetskap, eller på sannolika grunder, anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.
 7. Ligula Hospitality Group tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till vinnaren. Ligula Hospitality Group tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller inlämning av slutresultatet för denna tävling.
 8. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Ligula Hospitality Groups beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
 9. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Ligula Hospitality Group rätten att diskvalificera bidrag.
 10. Vinnarna utses av en jury bestående representanter från Ligula Hospitality Groups marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 11. Vinnaren kommer att kontaktas via Facebooks chattfunktion eller e-post. Ligula Hospitality Group kommer att försöka nå vinnaren under 5 arbetsdagar efter tävlingens avslut. Om inte vinnaren gått att nå äger Ligula Hospitality Group rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort samt motivering att publiceras på ligula.se och eventuellt Ligula (med dotterbolags) officiella Facebook- och Instagramsidor.
 12. Vinnaren i tävlingen överlåter sin upphovsrätt avseende bidraget till Ligula Hospitality Group. Detta innebär bland annat att rättigheter till vinnande bidraget upphör och att Ligula Hospitality Group får använda bidraget, utan begräsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Ligula Hospitality Groups normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 13. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Ligula Hospitality Group förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.
 14. I och med deltagande i tävlingen godkänner den tävlande att dennes personuppgifter kan komma att användas i direktmarknadsföringsändamål av Ligula Hospitality Group.
 15. Presentkortet för övernattningen kan bara användas på något av de hotell som ägs och drivs av Ligula Hospitality Group. Eventuella vinstskatter betalas av vinnaren.
 16. Vinsten kan inte överlåtas.