Boka hotell
Välj hotell
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
Ange antal
  • 0 vuxna
  • 0 barn, 2-12 år
  • 0 spädbarn, under 2 år
Ange kampanjkod:
Ange kundlogin:
Långtidsboende på
Apartments by Ligula

Apartments by Ligula

Hemma eller borta? Välj själv.

Apartments by Ligula kanske inte är ditt hem i traditionell bemärkelse, men ambitionen är att det ska kännas mer hemma än att bo på hotell. Våra lägenheter har den utrustning du behöver för att kunna rå dig själv, men samtidigt tillgång till mycket av den service som traditionellt bara erbjuds av hotell.

Lägenhet eller hotell? Välj själv.

Du kan kalla det vad du vill. Apartments by Ligula är lägenhetshotell. Du kan stanna längre än man vanligtvis gör på ett hotell, och vi ger dig möjlighet att laga din egen mat och tvätta dina egna kläder om du vill det. Allt för att det ska kännas som hemma. Fast det är borta.

Självhushåll eller fullservice? Välj själv.

Än så länge finns Apartments by Ligula i Hammarby Sjöstad söder om Stockholm City. De flesta som bor hos oss kommer för en begränsad period, kanske för att genomföra ett projekt, för tidsbegränsad anställning eller för en avgränsad studieperiod. Under sådana sejourer passar det inte alltid att bo på hotell. Våra apartments är lite större än traditionella hotellrum och vår ambition är att du ska få sköta dig själv – men om du behöver vår hjälp finns vi alltid till hands.