Best Western Plus Park City Lund
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 27 feb 2024 - ons 28 feb 2024

Best Western Plus Park City Lund

Modernt boende i historiska Lund

Bo bekvämt på detta moderna hotell med närhet till Lunds stadskärna, Ideon Science park och Tetra Pak. Hotellet erbjuder 192 ljusa och mysiga rum, där de på de översta våningarna ger en fantastisk utsikt. En optimal plats för affärsresenärer; de gemensamma utrymmena inbjuder till lobbyarbete och det finns åtta välutrustade mötesrum.

TRIVSAMMA RUM

De 192 rummen på Best Western Plus Park City Lund har modern inredning och fönster som släpper in fint ljus. Välj mellan standardrum, superiorrum och sviter. Rummen på de översta våningarna erbjuder en strålande utsikt över de skånska åkrarna och Öresundsbron, och på klara dagar kan man se ända till Köpenhamn.

RESTAURANG & LOBBYBAR

I hotellets restaurang kan du njuta av både svenska favoriter och internationella rätter.
I lobbyn finns ett populärt arbetsområde, en utmärkt plats att arbeta eller hålla ett spontant möte. I loungebaren kan du beställa en kopp kaffe eller något annat gott att dricka.

GYM, BASTU, KONFERENS

Som gäst på Best Western Lund har du tillgång till ett välutrustat gym med toppmoderna träningsmaskiner. I anslutning till gymmet finns även bastu, separat för damer och herrar.

Hotellets åtta konferensrum, belägna på andra våningen, är fullt utrustade med modern teknik och snabbt wifi. Här finns plats för upp till 110 personer. För ett lite mer exklusivt och avskilt möte erbjuder Penthouse-sviten högst upp i huset det perfekta utrymmet.

Best Western Plus Park City Lund
Visa bildgalleri
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Fritt WiFi
  Fritt WiFi
 • Frukost
  Frukost
 • Restaurant
  Restaurant
 • Meetings
  Meetings
 • Hundvänligt
  Hundvänligt
 • Gym
  Gym
 • Handikappsanpassat
  Handikappsanpassat