Best Western Plus Park City Malmö
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 16 jul 2024 - ons 17 jul 2024

Best Western Plus Park City Malmö

Bo nära havet i Malmö 

Best Western Plus Park City Malmö hälsar dig välkommen bara några steg från vattnet i det nyligen utvecklade området Västra Hamnen. Hotellet utgör en perfekt utgångspunkt för att utforska både strandlivet och Malmös livliga stadskärna. Här erbjuds boende i moderna rum med generösa fönster. Hotellet har dessutom en restaurang, bar, gym och sex konferensrum.

Det gemytliga hotellet i Västra Hamnen i Malmö ligger granne med Turning Torso. Här har du närhet till både sjöbrus och stadspuls. Boendet präglas av moderna rum med ljusa fönster, bekväma sängar och faciliteter som möjlighet att brygga kaffe och te.

RESTURANG & BAR

Hotellets restaurang serverar en variation av lokala och internationella rätter. Det är också här du kan njuta av den generösa frukostbuffén som dukas upp varje morgon och ingår i priset för gäster som bor på hotellet. I den atmosfäriska lobbybaren kan du avnjuta lättare måltider, snacks och cocktails.

Öppetider 17/6 – 18/8
Frukost: 07.00-11.00 alla dagar

KONFERENS

Hotellets möteslokaler är designade i en skandinavisk stil, med modern inredning, naturligt dagsljus och modern teknisk utrustning.

ATT GÖRA I MALMÖ

Best Western Plus Park City Malmö är idealiskt beläget för att utforska både strandlivet och stadens centrum. Om du önskar avnjuta havsbrisen finns Ribersborgs strand med sin vackra vita sand endast tre kilometer från hotellet. Malmös Turning Torso, Sveriges högsta byggnad som sträcker sig hela 190 meter upp i skyn, ligger blott 500 meter från hotellet. I Gamla stan kan du besöka stadens historiska slott eller njuta av en kaffe på Lilla Torg, ett livligt torg i centrum. För de med kulturintresse är ett besök på Sankt Petri Kyrka, en gotisk kyrka från 1300-talet, ett måste.

Best Western Plus Park City Malmö
Visa bildgalleri
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Fritt WiFi
  Fritt WiFi
 • Frukost
  Frukost
 • Restaurang
  Restaurang
 • Gym
  Gym
 • Mötesrum
  Mötesrum
 • Husdjur tillåtet (förbokas)
  Husdjur tillåtet (förbokas)
 • Handikappanpassade rum
  Handikappanpassade rum