Best Western Plus Park City Solna
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 27 feb 2024 - ons 28 feb 2024

Best Western Plus Park City Solna

Bekvämt boende mitt i Solna Centrum

Välkommen till Best Western Plus Park City Solna, ett bekväm hotell som passar både affärs- och fritidsresenärer. Hotellet är centralt beläget mitt i Solna centrum, med närhet till ett spännande utbud av affärer och restauranger samt smidiga kollektivtrafikförbindelser som gör det enkelt att utforska stadens sevärdheter.

Bo bekvämt i något av våra 256 rum och sviter, där många erbjuder en fantastisk utsikt över Solna och Stockholm. Varje rum är smakfullt utformat med bekväma sängar, trägolv, stora fönster och möjlighet att göra ditt eget kaffe eller te. Här kombineras komfort och stil för att skapa en omsorgsfull atmosfär som gör din vistelse minnesvärd och behaglig.

RESTAURANG, BAR & GYM

Hotellet har två restauranger att njuta av. I vår restaurang Flamingo serveras en generös frukostbuffé samt lunch och middag. På hotellets Italienska lobbybar kan du avnjuta något lättare att äta eller något gott att dricka. På 14:e våningen erbjuder vi även ett fint gym med en fantastisk utsikt, komplett med bastu och relaxavdelning. Hotellet har dessutom ett stort antal mötesrum, perfekta för både personliga tillställningar och affärsmöten.

NÄRA SHOPPING OCH NÖJEN

Hotellet är centralt beläget mitt i Solna Centrum med ett omfattande utbud av shopping och nöjen, inklusive 120 butiker, caféer och restauranger. Dessutom finns Mall of Scandinavia, Skandinaviens fjärde största köpcentrum, i närheten av hotellet. För dig som planerar att delta i ett evenemang på Friends Arena eller besöka Solna Business Park är hotellet perfekt placerat, med endast ett fåtal hållplatser med tvärbanan.

I Solna kan du också njuta av avkopplande promenader i Hagaparken eller besöka Ulriksdals slott. Oavsett om du är här för arbete eller nöje finns det många intressanta platser att utforska i närområdet. Kollektivtrafiken, inklusive tunnelbana, bussar och tvärbana, ger dig smidig tillgång till att utforska både Solna och Stockholm.

Läs mer om hotellet på Best Westerns hemsida

Best Western Plus Park City Solna
Visa bildgalleri
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Fri WiFi
  Fri WiFi
 • Frukost
  Frukost
 • Restaurang
  Restaurang
 • Gym
  Gym
 • Mötesrum
  Mötesrum
 • Husdjur tillåtet (förbokas)
  Husdjur tillåtet (förbokas)
 • Handikappanpassade rum
  Handikappanpassade rum