• Best Western Plus
  Park Globetrotter Copenhagen Airport

Best Western Plus Park Globetrotter Copenhagen Airport
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tor 18 jul 2024 - fre 19 jul 2024

Best Western Plus Park Globetrotter Copenhagen Airport

Best Western Plus Park Globetrotter Copenhagen Airport – nära flygplatsen och city

Best Western Plus Park Globetrotter Copenhagen Airport ligger bara 5 minuter från Kastrups flygplats och mindre än 15 minuter från stadens centrum. Med fantastiska kollektivtrafikmöjligheter ger detta hotell dig enkel tillgång till flygplatsen och staden, oavsett om du besöker för nöje eller affärsresa. 

Restaurang och bar
Njut av god mat i en trevlig atmosfär på hotellets restaurang, Salt & Pepper. Här kan du välja mellan härlig frukost, lunch eller middag. För de som föredrar en avslappnad stämning erbjuder loungebaren frestande snacks och fika, perfekt att njuta av samtidigt som du följer sportsändningar på den stora tv-skärmen. Välkommen till en avkopplande matupplevelse.

Upplevelser
Med Amager Strandpark som grannskap har du möjlighet att ge dig ut på en löprunda runt lagunen, endast några minuters promenad från hotellet. Vill du avrunda dagen på ett uppfriskande sätt? Ge dig då ut på en svalkande simtur i Öresund. En perfekt avslutning på din dag i fina Köpenhamn.

Möten
Hotellet erbjuder det perfekta utbudet av moderna möteslokaler och AV-utrustning för att göra ditt evenemang minnesvärt. Hotellet har 23 mötesrum och kan rymma upp till 400 deltagare.

Området
Oavsett vilken typ av resa du är på passar hotellet både den som är på affärsresa eller på privat äventyr. Du har nära till Köpenhamns flygplats och Femørens tunnelbanestation. En direktlinje tar dig till Kongens Nytorv i Köpenhamns centrum, där du kan utforska den charmiga restaurangmiljön i Nyhavn, promenera längs Langelinie för att se Den lilla sjöjungfrun, eller besöka Rundetårn på Købmagergade för att njuta av panoramautsikt över Köpenhamns torn och spiror. För shoppingentusiaster ligger Strøget och dess spännande butiker precis runt hörnet från tunnelbanestationen Kongens Nytorv. Om du föredrar att stanna nära hotellet finns norra Europas största akvarium, Den blå planet, och Amager Strandpark bara en kort promenad bort vid Öresunds imponerande kust.

 

Följ länken för den danska veterinär- och livsmedelsmyndighetens smileyrapport: Smileyrapport

Best Western Plus Park Globetrotter Copenhagen Airport
Visa bildgalleri
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Free Wifi
  Free Wifi
 • Frukost
  Frukost
 • Restaurant
  Restaurant
 • Meetings
  Meetings
 • Handikappanpassat
  Handikappanpassat
 • Hundvänligt
  Hundvänligt