Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Good Morning+ Hägersten – hotell i södra Stockholm med goda förbindelser 

Good Morning+ Hägersten finner du i södra Stockholm, strax utanför tullarna. Härifrån tar du dig enkelt till både Arlanda och Stockholmsmässan, och Stockholm City är bara en kort tunnelbaneresa bort.

Möten och konferenser

Good Morning+ Hägersten har ett flexibelt utbud av rum och lokaler för dig som vill arrangera ett möte eller en konferens. 10 olika lokaler för upp till 100 personer ger goda möjligheter att ordna det upplägg som just du behöver.

Fitness

Som gäst hos oss har du fri tillgång till Actic Hägerstens fräscha gym, som ligger i samma hus som hotellet. Här kan du konditions- eller styrketräna eller boka gruppträningsklasser.

Mat och dryck

En ordentlig frukostbuffé ingår när du har bokat ditt rum via vår hemsida. Vår restaurang, med en svenskinspirerad meny, hittar du på bottenplan, och på sommaren dukar vi upp i trädgården när vädret tillåter. Dessutom finns vår snacksmeny tillgänglig dygnet runt.

Kontantfritt hotell

Per 15 juni 2020 är alla våra Good Morning Hotels kontantfria. Du kan givetvis betala med VISA, Mastercard, Diners och AMEX.

Good Morning+ Hägersten
Visa bildgalleri
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Tunnelbanestation Västertorp, 800 m
  Tunnelbanestation Västertorp, 800 m
 • WiFi ingår
  WiFi ingår
 • Frukost
  Frukost
 • Parkering utanför
  Parkering utanför
 • Rum finns för funktionshindrade
  Rum finns för funktionshindrade
 • Gratis inträde till gym och bastu
  Gratis inträde till gym och bastu
 • Restaurang finns
  Restaurang finns
 • Bar finns
  Bar finns
 • Husdjur tillåtet (förbokas mot en extra kostnad)
  Husdjur tillåtet (förbokas mot en extra kostnad)
 • Mötesanläggning finns
  Mötesanläggning finns

Good Morning+ Hägersten

Västertorpsvägen 131129 44 Hägersten, Stockholm

Tel 08-556 323 30 • Fax 08-97 64 27

hagersten@gmorninghotels.se

 • Just nu
  13 °C
  4.4 m/s
 • Imorgon
  16 °C
  10 °C
  6.9 m/s
 • Fredag
  13 °C
  9 °C
  6.1 m/s
 • Lördag
  13 °C
  7 °C
  4.5 m/s
Se mer av oss på Facebook och Instagram

Glad nationaldag önskar vi på GM-Hägersten 💙💛💙💛💙 Vi önskar er en fin dag fylld av glädje och skratt 🥂 #byligula#hotels#sweden
#visitsweden #goodmorninghotels #roadtrip
...

9 0

Receptionistens dag idag 🥳 Det firar vi med en bild på vår ⭐️ Angela. En otroligt trevlig receptionist som besitter mycket kunskap och alltid har gästen i fokus ♥️ Hela receptionist-teamet består av ⭐️ som Niklas, Angela, Carina, Daniel, Klaudia och Ellinor. Hotellets ansikten utåt 😊 Dom finns alltid där för dig som gäst och ser alltid till att välkomna er med ett leende 🫶🏼 #byligula#hotels#sweden
#visitsweden #goodmorninghotels #roadtrip #hagersten #hägersten
...

25 2

Från och med imorgon den 11/5 så drar vi igång med våra omtyckta grillkvällar ❤️ Onsdagar från 17.00. Varmt välkomna 🔥👨🏼‍🍳👩🏼‍🍳 #byligula#hotels#sweden
#visitsweden #goodmorninghotels #roadtrip #hägersten #hagersten #barbeque #spring
...

17 1

Möt en del av vårt team 🤩

På bilden från vänster har vi Frukostchefen Merlyn, Receptionschefen Niklas, Hotelldirektören Eva, Köksmästaren Augustos, Fastighetsskötaren Andres och Houskeeping managern Natasha 🤩
Dessa duktiga personer ansvarar för driften och ser till så att hotellet funkar tillsammans med alla andra fina anställda.

Vi ser till så att din vistelse blir bekväm och trevlig. Välkommen hit! 🌸 #goodmorninghotel #ontheway #hotelstockholm #ligula
...

29 5

Möt vår nya hotelldirektör Eva Fahlgren 🤩

Eva har hela sitt yrkesverksamma liv jobbat inom hotellbranschen både i Sverige och utomlands. Hon tog en avstickare och utbildade sig till fastighetsmäklare men längtade tillbaka till hotellbranshen, det finns ingen roligare bransch!

- Den har alla bitar som jag brinner för, gäster, personal, drift och försäljning. Ingen dag är den andra lik, dessutom en spännande tid nu när man ser att världen börjar resa nu igen och att vi har fullt av gäster i huset, säger Eva!

Välkomna hit 🤩 #goodmorninghotels #hotelsinstockholm #ligula #stayoverwithdogsinstockholm #neartheroadstockholm
...

23 3