Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Restaurang & bar på Good Morning+ Helsingborg

Varmt välkommen till vår restaurang och bar! På vår meny finns något för alla, stor eller liten, hungrig eller bara sugen. Vid sidan av välhängda biffar och saftiga hamburgare från grillen finns sallader, smårätter och mycket mer.

Har du bråttom på morgonen finns det möjlighet att ta med en frukostpåse som du kan äta på vägen. Säg bara till i receptionen dagen innan, så ordnar vi så att du får med dig det du behöver för en bra start på dagen.

Önskar du något lättare att äta är du välkommen till vår shop i lobbyn, öppen 24 timmar om dygnet. Här kan du välja mellan dagsfärska och egengjorda smörgåsar och sallader. Om du föredrar att äta på rummet går det givetvis bra att beställa i baren och ta med upp.

I vår bar kan du koppla av med en kopp kaffe eller en drink. Baren är även den naturliga samlingsplatsen för en drink före eller efter maten.

Frukosten

Vår generösa frukostbuffé är precis så lyxig eller så nyttig som du önskar. Här finns müsli, nybakat bröd, flera sorters pålägg och mycket mer. Om du ha en extra tidig morgon går det bra att beställa en frukostpåse som kan avnjutas på vägen. Säg bara till i receptionen dagen innan!

Middag 

Beställ middag från vår À La Carte-meny med spännande och välsmakande alternativ av förrätter, varmrätter och desserter.

Öppettider

Frukost
Vardagar kl. 6.00-09.30
Helger kl. 6.30-10.00

Restaurang
Tisdag - lördag 17:30-21:30
Söndag-Måndag: köket stängt

Bar
Tisdag - lördag kl. 11.00-22.00