Boka hotell
Välj hotell
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:
Sök jobb hos oss!

Karriär

Alla verksamheter inom Ligula Hospitality Group arbetar efter en gemensam syn på professionalism, kvalitet och engagemang i gästens upplevelse. Därför söker vi ständigt ambitiösa medarbetare för olika befattningar och roller. Hos oss utvecklas människor inom servicebranschens alla områden.

Vi är en organisation som fokuserar på gästen och gästens upplevelse. Det innebär kvalitetstänkande och professionalism i varje detalj och att det ställs därmed höga krav på den enskilde medarbetaren.

Ligula-koncernen erbjuder arbeten med stora mått av eget ansvar, delaktighet och insyn. Vi söker därmed personer som vill vara med och påverka samt växa med oss.

Skulle vi för närvarande inte ha något som passar dig, så är du välkommen att höra av dig till oss med en intresseanmälan och lämna ditt CV.

Fyll i formuläret nedan och skriv ”Intresseanmälan” i raden för tjänst. I rutan för meddelande anger du vilken ort du söker till och vilken typ av uppgift du är intresserad av.

Studenter, forskare och övriga som önskar information om oss eller vill göra examensarbete eller liknande, är varmt välkomna. Kontakta oss på info@ligula.se, eller ring 031-80 40 55.

 

Lediga jobb

Vi söker en Supervisor med receptionsansvar till vårt hotell Good Morning Karlstad. Vi söker dig som vill ta ett steg till, som arbetat några år och känner dig redo för att utvecklas! Tjänsten är schemalagd med tjänstgöring dagar, kvällar och varannan helg.Läs mer
Nu söker vi medarbetare till vårt nya Motel L i Älvsjö som öppnar i Juni 2017! Vill du vara med i vårt fantastiska team som ska ta Motel L-upplevelsen söder om stan? Läs mer
Vi förstärker Ligula Hospitality Groups centrala säljorganisation med en Sales Manager placering i Stockholm. Som Sales Manager har du funktionsansvar för våra franchiseanläggningar Park Inn by Radisson hotell i Stockholm och Malmö. Läs mer
Stockholm, Malmö
I rollen som Sales Manager är du en del av Ligulas centrala försäljningsorganisation med placering i Stockholm respektive Malmö. Du ansvarar för en egen kundportfölj, samt koordinerar den lokala försäljningen för hotellen i ditt geografiska område.Läs mer