Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Karriär

Alla verksamheter inom Ligula Hospitality Group arbetar efter en gemensam syn på professionalism, kvalitet och engagemang i gästens upplevelse. Därför söker vi ständigt ambitiösa medarbetare för olika befattningar och roller. Hos oss utvecklas människor inom servicebranschens alla områden.

Vi fokuserar på gästen och gästens upplevelse. Det innebär kvalitetstänkande och professionalism in i varje detalj vilket gör att vi ställer höga krav på alla medarbetare som alla har stort ansvar i att bidra till gästens upplevelse.

Ligula-koncernen erbjuder arbeten med stora mått av eget ansvar, delaktighet och insyn. Vi söker därmed personer som vill vara med och påverka och som vill växa med oss.

Skulle vi för närvarande inte ha något som passar dig, så är du välkommen att höra av dig till valt hotell med en intresseanmälan och lämna ditt CV.

Studenter, forskare och övriga som önskar information om oss eller vill göra examensarbete eller liknande, är varmt välkomna. Kontakta oss på info@ligula.se, eller ring 031-80 40 55.