Stort  utbud av fatöl och whiskey, traditionell pubmeny och skön stämning i gemytlig skotsk inspirerad atmosfär.  Välkommen till Pipes of Scotland, Kalmar!

Pipes of Scotland är Calmar Stadshotells skotskinspirerade pub, belägen vid Stortorget mitt i centrala Kalmar. Lokalen i den hundraåriga byggnaden ger puben en väldigt speciell karaktär med hög takhöjd och cool inredning.

Vi har Kalmars största utbud av fatöl och whisky, samt många passande tillbehör och en säsongsbaserad meny. Unna dig en skön stund  med god mat och dryck i vår trevliga pub. 

Afterwork

Välkommen till vår populära afterwork på onsdagar och torsdagar mellan kl. 17.00 – 19.00 och fredagar mellan kl. 16.00 – 19.00.  Vi varierar menyn på vår afterwork-buffé efter säsong och efter önskemål från våra gäster.

Afterwork-buffén serveras med ett glas vin eller ett glas fatöl (40 cl) för endast 95 kr. Alkoholfritt alternativ 75 kr.

Måndagsklubben med ölprovning

Välkommen till måndagsklubben med ölprovning! Pipes of Scotland har ett av de största utbuden av fatöl i Kalmar. Alla måndagar kl. 17.00 – 23.00.

Måndagsklubbens erbjudande: Fyrklövern med fyra sortsers valfri öl, (20 cl/glas), serveras med Pipes burgare för endast 125 kr. (Alkoholfritt alternativ finns.)

Välkomna till Calmar Stadshotell och vår pub Pipes of Scotland!

Kontakta oss

Pipes of Scotland Kalmar

Storgatan 14, Kalmar

Tel 0480-49 69 09

calmarstadshotell@profilhotels.se

Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån – tor kl. 17.00 till sent
Fre – lör kl. 16.00 till sent
Söndag stängt