Stort utbud av fatöl och whiskey, en traditionell pubmeny som serveras i vår gemytliga skotskinspirerad atmosfär eller som take away
Välkommen till Pipes of Scotland i Kalmar! 

Pipes of Scotland är vår skotskinspirerade pub belägen vid Stortorget mitt i centrala Kalmar och vägg i vägg med Calmar Stadshotell! Lokalen i den anrika byggnaden ger puben en väldigt speciell karaktär med högt i tak och cool inredning.

Hos oss hittar du ett utav Kalmars största utbud av fatöl, whisky och rom som vi gärna serverar till vår säsongsinspirerade meny med stort urval av fräscha pubrätter och flertalet vegetariska alternativ.

Vi strävar alltid efter att ge våra gäster bästa service och bemötande. Vi månar om din trygghet och erbjuder  en trygg och säker miljö där vi noga följer  restriktionerna i alla våra serveringar. 

Beställ  gärna vår meny som take away. Ring oss för förbeställning, 0480- 49 69 09.  Smidig avhämtning!  Ni stannar till utanför Pipes, vid den blå dörren och vi kommer ut och med maten till er. Betalning  via swish eller kreditkort.  

Läs mer om vår take away


Måndagsklubben med burgare & ölprovning

På Pipes of Scotland har vi ett av de största urvalen av fatöl i Kalmar. Passa på att prova några av dem under vår måndagsklubb, samtidigt som ni serveras vår trevliga Pipes burgare med bröd.

Måndagsklubbens erbjudande*: Fyrklövern med fyra sorters valfri fatöl, (20 cl/glas), serveras med Pipes burgare för endast 125 kr (alkoholfritt alternativ finns).
*Erbjudandet gäller alla måndagar mellan kl. 16.00 – 23.00 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.


Afterwork 25% på mat och dryck 

Välkommen till vår afterwork måndagar- fredag mellan kl. 16.00 – 19.00.  

Under vår afterwork har vi 25% rabatt på vår Pipesmeny* och erbjuder afterwork-priser på utvalda drycker*.  

*Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. 


Studentpriser 

Vi välkomnar er studenter till vår trevliga pub och erbjuder fina studentpriser!*  

Hamburgertallrik med pommes 99:-

Falcon 40cl 49:-

Husets röda 1 glas 55:-

Husets vita 1 glas 55:-

Cider Somersby 33cl 55:-

Student-tisdag -25% på hela menyn samt utvalda drycker, fatöl och vin*. Trevliga alkoholfria alternativ finns självklart också!  

*Priserna gäller mot uppvisande av giltigt student legitimation och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. 

Välkomna till vår gemytliga pub, Pipes of Scotland!

 

 

Kontakta oss

Pipes of Scotland Kalmar

Storgatan 14, Kalmar

Tel 0480-49 69 09

calmarstadshotell@profilhotels.se

Öppettider

Ordinarie öppettider:
Måndag-lördag kl 16.00 - senast 22.30
Söndag stängt

Vi renoverar och hälsar er välkomna tillbaka till våren, vi återkommer med exakt datum.Se mer av oss på Facebook och Instagram