Stort  utbud av fatöl och whiskey, traditionell pubmeny och skön stämning i gemytlig skotsk inspirerad atmosfär.  Välkommen till Pipes of Scotland, Kalmar!

Pipes of Scotland är Calmar Stadshotells skotskinspirerade pub, belägen vid Stortorget mitt i centrala Kalmar. Lokalen i den hundraåriga byggnaden ger puben en väldigt speciell karaktär med hög takhöjd och cool inredning. Vi har Kalmars största utbud av fatöl och whisky, samt många passande tillbehör och en säsongsbaserad meny.

Unna dig en skön stund  med god mat och dryck i vår trevliga pub. Vi  rekommenderar kockensval, en maträtt tillsammans med ett glas vin eller valfri fatöl (40 cl) för 175 kr. Alkoholfritt alternativ finns. Kockarna tar fram ett nytt spännande erbjudande varje vecka!

Live på Pipes fredagar & lördagar

Vi bjuder på livemusik fredagar och lördagar från kl. 21.00. På scen: Colin Neil. Fri entré. 

En riktig stämningshöjare med fullt drag! Colin Neil är en känd, lokal musiker som skapar härlig stämning med irländsk pubmusik och klassisk rock. 

Afterwork

Välkomna till vår populära afterwork på onsdagar och torsdagar mellan kl. 17 – 19 och fredagar mellan kl. 16 – 19.  Vi varierar menyn på vår afterwork-buffé efter säsong och efter önskemål från våra gäster. Håll utkik på vår hemsida vad som erbjuds!

Afterwork-buffén: Tacobuffé  med nöt- eller lammfärs, tortillas, nachos, salsa, dressing samt stor blandsallad. 

Serveras med ett glas vin eller ett glas fatöl (40 cl) för endast 95 kr. Alkoholfritt alternativ 75 kr.

Måndagsklubben med ölprovning

Välkommen till måndagsklubben med ölprovning! Pipes of Scotland har ett av de största utbuden av fatöl i Kalmar. Alla måndagar kl. 17.00 – 23.00.

Måndagsklubbens erbjudande: Fyrklövern med fyra sortsers valfri öl, (20 cl/glas), serveras med Pipes burgare för endast 125 kr. (Alkoholfritt alternativ finns.)

Välkomna till Calmar Stadshotell och vår pub Pipes of Scotland!

Kontakta oss

Pipes of Scotland Kalmar

Storgatan 14, Kalmar

Tel 0480-49 69 09

calmarstadshotell@profilhotels.se

Öppettider

Mån – tor kl. 17.00 – 23.00*
Fre – lör kl. 16.00 – 1.00**

* Köket stänger kl. 22.00 mån – tor.
** Köket stänger kl. 23.00 fre – lör.