ProfilHotels Calmar Stadshotell
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

mån 22 apr 2024 - tis 23 apr 2024

ProfilHotels Calmar Stadshotell

Mat & dryck

Calmar Stadshotell har ett brett utbud av mat och dryck i varierande miljöer för alla smaker! Vi strävar alltid efter att ge våra gäster bästa service och bemötande. Vi månar om din trygghet och erbjuder  en trygg och säker miljö där vi noga följer FHM restriktioner i alla våra serveringar.

I vår lobbybar har vi en trevlig coffee shop för den som är fikasugen, med ett brett utbud av kaffe, te och kalla drycker. Vår Restaurang Statt Verandan är den perfekta mötesplatsen – både för dig som planerar en romantisk parmiddag eller för dig som vill äta och dricka gott i goda vänners lag. Här kan du beställa allt från smårätter till trerättersmiddagar från vår à la carte meny, samt hitta passande drycker från vår dryckesmeny. Välsmakande cocktails, bubbel, öl och vin kan avnjutas i vår Champagne- och Cocktailbar. 

Under sommaren öppnar vi även vår härliga uteplats i bästa solläge. I november och december erbjuder hotellet en härlig och rofylld julstämning.  

Dörr i dörr med vårt hotell hittar du vår pub Pipes of Scotland där du kan beställa mat från vår välkomponerade pubmeny tillsammans med något att dricka från vårt stora  öl- och whiskysortiment. 

För mer information om Restaurang Statt Verandan eller Pipes of Scotland, välj en av knapparna till höger! Här hittar du menyer, öppettider med mera.

Välkomna!

Till Pipes of Scotland

Till Restaurang Statt Verandan


Frukost

Måndag – Fredag kl. 6.30 – 9.30
Lördag - Söndag kl. 7.00 - 11.00

Restaurang Statt Verandan

Pipes of Scotland Kalmar