Möten 

Sättet vi möts på förändras och utvecklas. Men en sak är säker! Affärer och utveckling sker i möte mellan människor och kreativitet fortsätter att sprudla när människor möts, oavsett om det sker fysiskt eller digitalt.

Calmar Stadshotell är den perfekta mötesplatsen för givande möten. Fysiskt, digitalt eller hybridmöte? Oavsett vilken typ av möte så ser vi till att skapa lyckade möten utifrån ert mål och syfte. 

Vår miljö inbjuder till kreativa möten och tekniken stöttar det digitala behovet. Vår möteskompetens spetsar produktionen och upplevelsen. Mötet kryddas med vår uppskattade mat och dryck som kan njutas av alla deltagare. Antingen vi serverar  den tryckt och säkert på plats eller levererar den till dem som deltar på distans. 

Vi erbjuder 7 konferensrum av varierande storlek, fyra av dem är inrymda i vår anrika festvåning med gedigna mötesrum med plats för upp till 250 personer. För det mindre mötet rekommenderar vi vårt moderna styrelserum där ni har tillgång till en egen lounge. I samtliga mötesrum finns tillgång till den senaste tekniken för att erbjuda möjlighet till kreativa möten på distans.  Läs mer om detta  under hybridmöten.

Utöver våra konferenslokaler erbjuder hotellet fler naturliga  mingelytor och möjlighet till studio bygge vid hybridmöten.  Utgå från vår anrika festvåning eller vinterträdgården med sitt härligt ljusinsläpp. Eller kanske ni föredrar  vår avkopplande lounge med Champagne och Cocktailbar eller vår gemytliga pub, Pipes of Scotland. 

Sittningsalternativ

Möteslokaler kvm Takhöjd Bio Skol U-bord Styrelse Öar Bankett
 Stora festsalen  144  7 m  205  100  40  100  150
 Lilla festsalen  84  3,5 m  90  72  26  36  35
 Blå Salongen  43  3,5 m  30  20  23  23
 Kvarnholmen  77  2,3 m  70  50  26  30
 Ängö  60  2,5 m  50  30  22  30
 Styrelserummet  38          12    
 Societeten  10  3,3 m        6  6  

Mötesförfrågan

Välkommen att göra en mötesförfrågan med hjälp av nedan formulär. Vi återkommer till dig snarast!

* Vänligen observera att detta endast är en förfrågan och inte detsamma som en bokning.