ProfilHotels Calmar Stadshotell
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tor 18 jul 2024 - fre 19 jul 2024

ProfilHotels Calmar Stadshotell

Möten 

Sättet vi möts på förändras och utvecklas. Men en sak är säker! Affärer och utveckling sker i möte mellan människor och kreativitet fortsätter att sprudla när människor möts, oavsett om det sker fysiskt eller digitalt.

Calmar Stadshotell är den perfekta mötesplatsen för givande möten. Fysiskt, digitalt eller hybridmöte? Oavsett vilken typ av möte så ser vi till att skapa lyckade möten utifrån ert mål och syfte. 

Vår miljö inbjuder till kreativa möten och tekniken stöttar det digitala behovet. Vår möteskompetens spetsar produktionen och upplevelsen. Mötet kryddas med vår uppskattade mat och dryck som kan njutas av alla deltagare. Antingen vi serverar  den tryckt och säkert på plats eller levererar den till dem som deltar på distans. 

Vi erbjuder 7 konferensrum av varierande storlek, fyra av dem är inrymda i vår anrika festvåning med gedigna mötesrum med plats för upp till 250 personer. För det mindre mötet rekommenderar vi vårt moderna styrelserum där ni har tillgång till en egen lounge. I samtliga mötesrum finns tillgång till den senaste tekniken för att erbjuda möjlighet till kreativa möten på distans.  Läs mer om detta  under hybridmöten.

Utöver våra konferenslokaler erbjuder hotellet fler naturliga  mingelytor och möjlighet till studio bygge vid hybridmöten.  Utgå från vår anrika festvåning eller vinterträdgården med sitt härligt ljusinsläpp. Eller kanske ni föredrar  vår avkopplande lounge med Champagne och Cocktailbar eller vår gemytliga pub, Pipes of Scotland. 

Sittningsalternativ

MöteslokalerkvmTakhöjdBioSkolU-bordStyrelseÖarBankett
 Stora festsalen 144 7 m 205 100 40 100 150
 Lilla festsalen 84 3,5 m 90 72 26 36 35
 Blå Salongen 43 3,5 m 30 20 23 23
 Kvarnholmen 77 2,3 m 70 50 26 30
 Ängö 20 2,5 m 201216
 Styrelserummet 38     12  
 Societeten 10 3,3 m    6 6 

Mötesförfrågan

Välkommen att göra en mötesförfrågan med hjälp av nedan formulär. Vi återkommer till dig snarast!

* Vänligen observera att detta endast är en förfrågan och inte detsamma som en bokning.

Vi samarbetar med aktivitetsbolaget Didgeridoo Event & Aktivitet. Hos Didgeridoo hittar ni en mängd olika aktivitetskoncept som passar både den lugnare konferensgruppen samt den actionladdade kickoffen. Allt från actionladdade 5-kamper till kreativa lådbilsbyggen, teambuildande mobilspel, skrattrika tjurridningar eller mindblowing VR-upplevelser.