!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

ProfilHotels Nacka – med närhet till shopping, fantastisk natur och Stockholms skärgård

Vårt nytillskott ProfilHotels Nacka, med Nacka naturreservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar, ger dig det bästa utgångsläget för både rekreation och affärer. Välkommen till ett nyrenoverat hotell med inbjudande relaxavdelning och ljusa och inspirerande lokaler för möten. Här möts storstad med skärgård. Du bor nära shopping och fantastisk natur.  Hotellet ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska få en trevlig vistelse med extra guldkant.

 

Är du intresserad redan nu att få ett förslag på företagsavtal eller offert för ett möte – kontakta oss via mejl på sales@ligula.se

Shopping & nöjen

Bara en kort resa från hotellet ligger Stockholm City. Du kan välja i princip vilket färdmedel du vill när du ska ta dig in till staden för att shoppa eller ta del av Stockholms kulturliv – med buss, bil eller tvärbanan.

Om du vill hålla dig kvar i området men ändå ta del av riktig “Stockholmsshopping”, så ligger hotellet alldeles intill Sickla köpkvarter. Just detta köpkvarter är en av Stockholms största och mest besökta gallerior, så om du är ute efter just shopping, behöver du inte ta dig långt. Under de kommande åren kommer dessutom hela området i Sickla och Nacka att utvecklas. Nya bostäder, moderna kontor, kultur, natur och mötesplatser samt tunnelbana på intågande gör att Sickla och Nacka kommer vara ännu en anledning att besöka oss. ProfilHotels Nacka är helt enkelt den självklara mötesplatsen!

Rekreation & äventyr

Om du vill vila dig från shopping så är hotellets närmsta grannar Nacka naturreservat och Stockholms skärgård. Sickla sjö, Hellasgården, Klättring på Klätterverket i Sickla, Sickla Padel och Hammarbybacken är några tips, för att bara nämna några, om du är ute efter mer äventyr!

Vårt nya hotell är helt enkelt perfekt både för dig som vill koppla av och för dig som tycker om att vara aktiv. Med vår generösa frukost får du en bra start på dagen, och i vår relaxavdelning kan du andas ut och koppla av efter en lång, händelserik dag, oavsett om den bestått av möten, shopping eller friluftsliv. 

Möten

Är du eller ditt företag i behov av möteslokaler? Då har du hamnat helt rätt. Hotellet erbjuder trygga möten med möteslokaler i fint skick. Vi kan anordna både stora och små möten och events. Vi skräddarsyr allt efter företagets behov, allt med högsta kvalitet och säkerhet. Vi har 6 möteslokaler – från liten till stor. Den största rymmer 220 personer.

Mat & dryck

Efter en lång dag med shopping, naturupplevelser eller möten, så finns vår à la carte-restaurang Angelini att slå sig ner i. Här kan du njuta av en kulinarisk måltid där italienska traditioner möter det amerikanska kökets avspända atmosfär.  Vi serverar genuin och god mat tillagad av säsongens bästa råvaror. Du kan också inleda eller avrunda kvällen hos oss med en trevlig drink i vår sköna bar.

ProfilHotels öppnar i Nacka
Visa bildgalleri
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Fritt WiFi
  Fritt WiFi
 • Frukost inkluderat
  Frukost inkluderat
 • Restaurang
  Restaurang
 • Gym & Relax
  Gym & Relax
 • Mötesrum
  Mötesrum
 • Just nu
  11 °C
  5 m/s
 • Imorgon
  13 °C
  3 °C
  3.3 m/s
 • Söndag
  14 °C
  3 °C
  2.6 m/s
 • Måndag
  13 °C
  2 °C
  1.9 m/s
Se mer av oss på Facebook och Instagram