Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tor 18 jul 2024 - fre 19 jul 2024

ProfilHotels Opera

ProfilHotels Opera

Bekvämligheter ProfilHotels Opera

När du bor på ProfilHotels Opera bor du mitt i centrala Göteborg, nära Centralstationen och med bra shoppinggator, nöjen, kultur och sevärdheter runt hörnet. Här finns alltid saker att göra, både på hotellet och i hotellets närhet.

Checka in och checka ut

Du är välkommen att checka in efter kl. 15.00 ankomstdagen. Utcheckning är före kl. 12.00 på avresedagen.

Parkering

Vi samarbetar med Nordstans parkeringshus och kan erbjuder dygnsbiljetter för 160 kr per dygn.

Smidigast är att köra direkt till parkeringshuset och parkera innan du kommer till hotellet. Uppge ditt reg-nummer i samband med incheckning så registrerar vi betalning och giltighetstid för parkering. Du kan parkera på valfritt plan. Parkeringshuset ligger ca 4 minuters promenad från hotellet.

Adressen är:
Spannmålsgatan 19
För mer information, klicka här

Mat & dryck

Varmt välkommen till ProfilHotels Operas Restaurang Angelini, där vi serverar frukost, lunch och middag. I anslutning till restaurangen hittar du vår lobbybar, en plats att samlas på eller att bara ta det lugnt med en kopp kaffe eller ett glas vin. Välkommen!

Fitness och wellness

Vårt gym är öppet för våra hotellgäster. På hotellet finns även en wellnessavdelning för relax i pool och två bastus – en torrbastu och en ångbastu.

Öppettider
Måndag – fredag 15:00-22:00
Lördag – söndag 12:00 – 22:00

Barn är välkomna endast i sällskap med vuxen fram till 18.00 varje dag.

När du gör en bokning via vår hemsida, telefon eller mejl ingår entré till wellnessavdelningen i logipriset och du får då tillgång till avdelningen under hela din vistelse på angivna öppettider. Bokar du ditt rum på annat sätt är entrépriset 125kr/person.

Övrigt

Vi har fem rum som är anpassade för funktionshindrade vilka bokas i förväg.
Vi erbjuder också ett visst antal hundrum i en del av våra familjerum, dubbelrum och superiorrum. Även dessa kan bokas i förväg.

Vi har även en mycket trevlig mötesanläggning som kan välkomna upp till 70 deltagare i den största möteslokalen och upp till 98 personer i restaurangen.

Receptionen har öppet dygnet runt!

Att göra