Mötesplatsen mitt i Kalmars hjärta för alla som uppskattar bra mat och dryck i en välkomnande och avslappnad miljö. I november november och december erbjuder vi i en härlig och rofylld julstämning, läs mer  och boka er upplevelse under  Jul och nyår  på Calmar stadshotell .

Här trivs både hotellgäster och lokalbefolkning. För dig som önskar en trevlig kväll med en god middag eller som bara vill njuta av lättare tillbehör med dryck från vår mysiga lobbybar, mitt i hotellets hjärta.  

På Restaurang Statt kan du njuta av en avspänd stämning, även när det är högtryck. Vår klassiska stadshotellmiljö är en kombination av ett modernt hotell och vacker historisk charm. Maten lagar vi efter säsong, tillagad på vårt eget vis av närproducerade råvaror av högsta kvalitet. I vår meny finner ni  dels klassiska stadshotellsrätter i ny tappning och traditionella pubrätter  med inspiration från vår pub i hotellet, Pipes of Scotland

På vår veranda får du bästa solläge samtidigt som du njuter av mat och dryck med utsikt över Stortorget som kantas av historiska byggnader och Kalmars vackra domkyrka. 

Vi strävar alltid efter att ge våra gäster bästa service och bemötande. Vi månar om våra gästers och medarbetares trygghet och följer noga restriktioner i alla våra serveringar.

Vår goda mat går också att få som take away, ring oss för förbeställning på 0480-49 69 09. Vi erbjuder smidig och trygg avhämtning! 

Kontakta oss

Restaurang Statt Verandan

Stortorget 14, Kalmar

Tel 0480-49 69 00

restaurangstatt@profilhotels.se

Öppettider

Ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag kl. 17-21
Pipes of Scotland
Måndag-lördag kl.16 - senast 22.30
Välkomna!

Erbjudanden
Se mer av oss på Facebook och Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".