Mat till fest och till vardags, mat för stora sällskap och för små, vällagat till vuxna och till barn. Vi dukar upp till fest och tar alla tillfällen att fira!

Mat och dryck på Ronnums Herrgård

Många som besökt Ronnums Herrgård – vare sig an varit här på konferens, bröllopsfest eller bara tagit en helg i avskildhet med någon man tycker mycket om – pratar om matupplevelsen.

Boka gärna bord via Boka bord-knappen ovan, alternativt genom att ringa 0521-26 00 00 eller info@ronnum.se

Herrgårdslunch, 119 kr,
Stängt fram till den 18 augusti

Måndag till fredag serverar vi Herrgårdslunch på Ronnum mellan klockan 11.30 och 14.00.  Varje dag erbjuder vi en ny vällagad lunchrätt, veckans fiskfångst eller veckans vegetariska rätt. Sallad, hembakat bröd, samt kaffe och kaka ingår för alla våra gäster. Vår lunch är bordsserverad. Vi erbjuder även tvårätterslunch för 205 kr eller trerätterslunch för 255 kr.

Klicka här för vår lunchmeny >

À la carte och beställningsmenyer

Måndag till lördag är vår restaurang öppen från kl 17.00 för bordsreservation för både stora och små sällskap. På plats finns alltid Kvällens Trea, Köksmästare Annikas för dagen komponerade meny samt Alltid på Ronnum, vår bistromeny med mindre rätter. Dessutom erbjuds våra beställningsmenyer som behöver förbeställas. Ni hittar allt under aktuell säsongsmeny.

Lördagslunch, stängt över sommaren.

Lördagar mellan klockan 12.30 och 14.30 serverar vi en välkomponerad tvårätterslunch på Ronnum, under perioden 22 september till 17 november.  Vår tvårätterslunch består av en varmrätt, där du väljer mellan kött, fisk eller vegetariskt, samt dessert med kaffe och en alkoholfri dryck för 215 kr per person. Förbokas senast fredag, dagen innan. 

Söndagar

Med start den 30 juni tänder vi upp grillen och serveras en grillbuffé varannan söndag och  serverar vår  ala carté varannan söndag.

Under event kan ni se vilka datum vi serverar grillbuffén.

… och mycket mer

Vi hjälper även gärna till med event och fester, såsom bröllop, mors-/fars dag, student och födelsedagskalas – vilken anledning du än har att fira, så kan vi hjälpa dig med mat och dryck i en pampig herrgårdsmiljö.

Vi kan även hjälpa till att ordna fina minnesstunder med mat och kaffe. Kontakta oss för mer info!

Kontakta oss

Ronnums Herrgårds restaurang

Parkvägen 18, Vargön

Tel 0521-26 00 00

info@ronnum.se

Öppettider

Lunch
Mån – fre kl. 11.30 till 14.00

Kvällar
Måndag – torsdag från kl. 17.00
(köket stänger kl. 21.00)
Fredag – lördag från kl. 17.00
(köket stänger kl. 21.30)

Se mer av oss på Facebook och Instagram