Mat till fest och till vardags, mat för stora sällskap och för små, vällagat till vuxna och till barn. Vi dukar upp till fest och tar alla tillfällen att fira!

Mat och dryck på Ronnums Herrgård

Många som besökt Ronnums Herrgård – vare sig man har varit här på konferens, bröllopsfest eller bara tagit en helg i avskildhet – pratar om matupplevelsen.

Boka gärna bord via Boka bord-knappen ovan, alternativt genom att ringa 0521-26 00 00 eller info@ronnum.se

Herrgårdslunch, 119 kr

Dessvärre är inte restaurangen öppen för lunch alla dagar, ring oss för att säkerställa att vi har öppet just den dagen ni vill besöka oss.

Måndag till fredag serverar vi Herrgårdslunch på Ronnum mellan klockan 11.30 och 14.00. Varje dag erbjuder vi en ny, vällagad lunchrätt, veckans fiskfångst eller veckans vegetariska rätt. Sallad, egenbakat bröd, samt kaffe och kaka ingår för alla våra gäster. Vår lunch är bordsserverad. Vi erbjuder även tvårätterslunch för 205 kr eller trerätterslunch för 255 kr.

Klicka här för vår lunchmeny >

À la carte och beställningsmenyer

Dessvärre är inte restaurangen öppen alla dagar, ring oss för att säkerställa att vi har öppet just den dagen ni vill besöka oss.

Måndag till lördag är vår restaurang öppen från kl 17.00 för bordsreservation för både stora och små sällskap. På plats finns alltid Kvällens Trea, Köksmästare Annikas för dagen komponerade meny samt en mindre Á la carté meny. Dessutom erbjuds våra beställningsmenyer som behöver förbeställas. Ni hittar allt under aktuell säsongsmeny.

… och mycket mer

Vi hjälper även gärna till med event och fester, såsom bröllop, mors-/fars dag, student och födelsedagskalas – vilken anledning du än har att fira, så kan vi hjälpa dig med mat och dryck i en pampig herrgårdsmiljö.

Vi kan även hjälpa till att ordna fina minnesstunder med mat och kaffe. Kontakta oss för mer info!

Kontakta oss

Ronnums Herrgårds restaurang

Parkvägen 18, Vargön

Tel 0521-26 00 00

info@ronnum.se

Öppettider

Lunch
Mån – fre kl. 11.30 till 14.00

Dessvärre är restaurangen inte öppen alla dagar, på grund av rådande situation. Ring oss gärna för att säkerställa att vi har öppet just den dagen ni vill besöka oss.
Kvällar

Dessvärre är restaurangen inte öppen alla dagar, på grund av rådande situation. Ring oss gärna för att säkerställa att vi har öppet just den dagen ni vill besöka oss.


Måndag – torsdag från kl. 18.00
(köket stänger kl. 21.00)
Fredag – lördag från kl. 18.00
(köket stänger kl. 21.30)

Se mer av oss på Facebook och Instagram