Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Bekvämligheter 

I Halmstad har du närhet till stranden, golfbana och andra friluftsaktiviteter. Här finns alltid saker att göra, både på hotellet och i hotellets närhet.

INCHECKNING OCH UTCHECKNING

Du är välkommen att checka in efter klockan 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning är innan klockan 12.00 på avresedagen. Önskar du checka in tidigare eller senare är du varmt välkommen att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att tillgodose detta!

RECEPTIONEN

Receptionen har öppet dygnet runt. Välkommen om du har några frågor eller behöver hjälp med någonting. Du kan beställa väckning eller en tidig frukost om du måste lämna hotellet innan frukostbuffén dukas upp.

RELAX & GYM

Vårt gym är alltid öppet för våra hotellgäster. Här finner du ett topputrustat gym med allt vad du behöver för ett bra fyspass. För den som vill andas ut och koppla av efter en händelserik dag erbjuder hotellet en relaxavdelning som ingår om du bokar ett Premiumrum. I vår relaxavdelning med torr- och örtbastu samt ångbastu kan du andas ut och koppla av efter en händelserik dag, oavsett om den bestått av shopping, golf, möten, bad eller något annat. 

SHOPPING OCH NÖJEN

I Halmstadsområdet finns många vackra golfbanor att besöka. Närmsta golfklubb, Halmstad Golfklubb, är endast 9 km bort. Besöker du oss under sommartid så får du inte missa att besöka Tylösands vackra stränder som ligger strax utanför staden. Sandstränderna ger en känsla av att befinna sig någon annanstans i världen. Eller varför inte ta en promenad ner till Östra stranden som bara ligger ett par kilometer från ProfilHotels Halmstad Plaza. Om du reser med barn rekommenderar vi att du besöker Halmstad Arena & Äventyrsbad. Är du ute efter shopping så är Halmstad city fylld med många mysiga butiker. Staden har verkligen något för alla!

RETREAT LOUNGE & RUM

Våra fina Premiumrum har många trevliga bekvämligheter som ska göra din vistelse hos oss extra härlig.

Utöver det som ingår som standard tillkommer dessa i Premiumrummen:

  • En mysig morgonrock i frottématerial som du kan bära på din vistelse på Halmstad Plaza
  • Exklusiva badrumsartiklar från märket Atelier Cologne
  • Välkomstdryck
  • Tillgång till vår relaxavdelning på 10:de våningen
  • En steamer för att du ska kunna hålla dina kläder strukna
  • Dessutom ingår tillgång till vår Retreat-lounge där vi bjuder på Continental frukost samt en lättare middag inkl. dryck. 

Boka ditt Premiumrum HÄR.

Att göra