Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Bekvämligheter 

I Halmstad har du närhet till stranden, golfbana och andra friluftsaktiviteter. Här finns alltid saker att göra, både på hotellet och i hotellets närhet.

INCHECKNING OCH UTCHECKNING

Du är välkommen att checka in efter klockan 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning är innan klockan 12.00 på avresedagen. Önskar du checka in tidigare eller senare är du varmt välkommen att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att tillgodose detta!

RECEPTIONEN

Receptionen har öppet dygnet runt. Välkommen om du har några frågor eller behöver hjälp med någonting. Du kan beställa väckning eller en tidig frukost om du måste lämna hotellet innan frukostbuffén dukas upp.

RELAX & GYM

Vårt gym är alltid öppet för våra hotellgäster. Här finner du ett topputrustat gym med allt vad du behöver för ett bra fyspass. Med vår generösa frukost får du en bra start på dagen och i vår relaxavdelning med torr- och örtbastu samt ångbastu kan du andas ut och koppla av efter en händelserik dag, oavsett om den bestått av shopping, golf, möten, bad eller något annat. 

SHOPPING OCH NÖJEN

I Halmstadsområdet finns många vackra golfbanor att besöka. Närmsta golfklubb, Halmstad Golfklubb, är endast 9 km bort. Besöker du oss under sommartid så får du inte missa att besöka Tylösands vackra stränder som ligger strax utanför staden. Sandstränderna ger en känsla av att befinna sig någon annanstans i världen. Eller varför inte ta en promenad ner till Östra stranden som bara ligger ett par kilometer från ProfilHotels Halmstad Plaza. Om du reser med barn rekommenderar vi att du besöker Halmstad Arena & Äventyrsbad. Är du ute efter shopping så är Halmstad city fylld med många mysiga butiker. Staden har verkligen något för alla!

PREMIUM LOUNGE & RUM

Hotellet erbjuder dessutom premiumrum samt två sviter och en juniorsviter utöver våra standard enkel- och dubbelrum. Även våra fyrfotade vänner är välkomna i några av våra standardrum.

Att göra