Restaurang & Bar

Välkommen till bords

Efter en lång dag med shopping, möten eller golfspel så välkomnar vi alla våra hungriga gäster till Restaurang Angelini. Här kan du njuta av en god måltid där italienska traditioner möter det amerikanska kökets avspända atmosfär. Vi serverar genuin och vällagad mat, tillagad av säsongens bästa råvaror. Lobbybaren tillsammans med vår sky bar är självklara mötesplatser och under sommaren är du även välkommen ut till vår uteservering vid torget. 

Frukosten serverar vi i Restaurang Angelini. Bokar du ditt boende på vår hemsida så är frukost alltid inkluderad. För dig som måste iväg tidigt eller bara vill ha en enkel frukost är vår ”to go”-frukost B fast det perfekta alternativet som sedan kan avnjutas där det passar dig.

Välkommen!

Till restaurang Angelini
 

Öppettider

Frukost

Mån-Fre           06:30-09:30
Lör-Sön              07:00-11:00
OBS, för att minska samling i för stora grupper ber vi er att förboka tid i receptionen när ni vill äta frukost.

På entréplan finner ni vår italiensk- amerikanska restaurang Angelini där det italienska köket möter det amerikanska i en spännande kombination.
Kontakta receptionen så hjälper vi er med bordsreservation.

På entréplan finner ni även vår trivsamma Plaza Bar där ni kan avnjuta något gott att dricka.
Mån – tis kl. 17.00- 22.00
Ons - tors 17.00 – 23.00 
Fre -  lör 17.00 – 24.00 

Blue Skybar som har en underbar utsikt över havet och vackra Halmstad kommer tillsammans med vårt gym och vår relaxavdelning öppna i slutet av sommaren.