ProfilHotels by Ligula
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 16 jul 2024 - ons 17 jul 2024

Destination eller hotell

Alltid mitt i city

Hos ProfilHotels bor du alltid mitt i city, med stadens puls precis utanför. När du kliver över tröskeln vill vi att du direkt ska märka att vi ansträngt oss. Stilen, atmosfären och ljuset samverkar för att skapa en miljö där vi hoppas att du ska trivas och känna dig välkommen.

Våra hotell

 

Tio destinationer, 13 hotell

ProfilHotels finns på tio orter i Sverige samt i Köpenhamn. Med våra tretton hotell är vi ingen stor kedja, men det lyfter vi gärna fram som en fördel. Den familjära stämningen, sammanhållningen, den uppmärksamma servicen – det är saker som blir lättare för oss som inte är så stora.

Möten och konferenser

På alla våra hotell kan du få hjälp med att fixa ett möte eller en större konferens. Våra hotell har karaktär och tradition, inget är det andra likt. För att få mer information om exakt vilka mötesmöjligheter som finns på den destination eller det hotell du är intresserad av: hör av dig! Vi ska göra allt vi kan för att tillfredsställa dina önskemål.

Mat och dryck

Mat och dryck är en viktig del av en lyckad hotellvistelse, oavsett om man reser i tjänsten eller privat. På våra hotell finns alltid goda möjligheter till en härlig måltid, eller bara ett glas för att varva ned efter dagens händelser.

Alltid mitt i stan

ProfilHotels hittar du alltid mitt i city. Vi vill ge dig en avkopplande och bekymmersfri vistelse av hög klass, oavsett om du reser i tjänsten eller för nöjes skull.

 • Centralt läge
  Centralt läge
 • Nära kommunikationer
  Nära kommunikationer
 • WiFi ingår
  WiFi ingår
 • Frukost ingår
  Frukost ingår
 • Mötesanläggningar finns
  Mötesanläggningar finns
 • Hantlar för enklare träning på rummen
  Hantlar för enklare träning på rummen
Populära paket
Våra hotell
Erbjudanden