!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >
Boka hotell
Välj hotell
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:
Starta dagen med
en stor frukost!

Frukost på
Good Morning Hotels

Vi bjuder på frukosten när du bokar ditt boende via vår hemsida.

Många säger att frukosten är dagens viktigaste mål. Vare sig det stämmer eller inte så lägger vi på Good Morning Hotels stor vikt vid dagens första mål. Allt för att du ska få en härlig start på morgonen!

Vi tänker fina, bra råvaror, kvalitet och ett utbud som passar de flestas smaker. Oavsett om du är en yoghurt- eller mackmänniska på morgnarna så ska du hitta något som passar dig. Kaffe, te och olika juicer erbjuds tillsammans med flera yoghurtalternativ, ingredienser så du kan blanda din egen müsli, flingor och pålägg bestående av charkuterier, ostar och grönsaker.

Varma alternativ, såsom bacon, vita bönor, köttbullar, och ägg (kokta ägg och äggröra) finns också uppdukade på våra frukostbufféer, samt flera sorters bröd och frukt. Såklart har vi även alternativ för dig som är allergisk.

Vår frukostbuffé dukas upp klockan 6.00 alla morgnar på alla Good Morning Hotels, förutom på Good Morning Arlanda, som dukar upp redan kl. 4.00 för dem som ska resa vidare med tidiga flyg.

Det absolut bästa av allt – om du har bokat ditt boende hos oss via vår hemsida så ingår frukosten!

gm_frukost_500x500

But, first Coffee

Ladda upp med en kaffe!

Vi vet att kropp och knopp inte fungerar utan kaffe, därför är vi måna om att servera dig en perfekt kopp kaffe, när du behöver det. Vårt kaffe är smakoptimerat av en professionell certifierad barista, för att ge dig en perfekt kopp kaffe, varje kopp.

Kaffet vi serverar kan du dessutom njuta av med gott samvete. Vår kaffeleverantör arbetar kontinuerligt med att utbilda kaffeodlare i hållbar odling och plantera nya kaffeplantor som bidrar till ökad avkastning för odlarna. När du dricker en kopp kaffe hos oss är du med och stödjer arbetet för att säkra kaffets framtid.