Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Lättillgängligt

Effektivt boende med god kvalitet. Bo på något av våra 14 hotell till mycket attraktiva priser.

Våra Good Morning Hotels är lätta att ta sig till, både med egen bil och med kollektivtrafiken. Ofta hittar du ett Good Morning-hotell i närheten av en större huvudled, lätt att svänga av till. Till de flesta hotellen finns även kostnadsfri parkering alldeles utanför hotellet (med vissa undantag beroende på läget).

Vi är också extra tillgängliga på hotellet, med en reception som har öppet alla timmar på dygnet. Hos oss behöver du heller aldrig gå hungrig. Om vår restaurang har stängt kan du beställa enklare rätter från vår snacksmeny dygnet runt. Och vill du ta med ditt husdjur på resan är både katter och hundar välkomna på alla våra hotell (bokas i förväg mot en extra kostnad).

För dig som ska resa vidare ut i världen med flyg från Arlanda är vårt hotell Good Morning Arlanda ett bra alternativ . Vi erbjuder kostnadsfri transfer mellan hotellet och flygplatsterminalerna, samt att du även kan låta bilen bo kvar hos oss under din utlandsresa. Vi erbjuder våra gäster både korttidsparkering (ingår under din vistelse hos oss) och långtidsparkering (bokas i förväg mot en extra kostnad). 

De Good Morning Hotels som har ett litet plus (+) i sitt namn erbjuder, förutom kvalitativt och prisvärt boende, restauranger med större utbud och moderna mötesanläggningar. Good Morning+ Malmö kan till exempel välkomna upp till 400 mötesdeltagare. Good Morning+ Helsingborg kan välkomna upp till 220 mötesdeltagare och Good Morning+ Hägersten, Halmstad och Nyköping dryga 100 – 150. Good Morning+ Sundsvall erbjuder unika möteslokaler i de ombyggda kaptenshytterna högst upp i fartygshotellet.

 

 

 

Gemensamt för alla konferenshotell är att de är lätta att ta sig till, det är lätt att parkera, samt att här finns möjlighet att skräddarsy mötespaket där du kan kombinera frukost, fika, lunch, middag och logi. Allt efter dina behov!