Good Morning Göteborg City – Din vän längs vägen

Åker du förbi Göteborg på vägen mot ditt resmål? Ta ett avkopplande stopp längs vägen, parkera bilen och checka in på fina Good Morning Göteborg City. Dessutom med 20% rabatt på mat och dryck.

Kom fram säkert till din destination och njut av en prisvärd hotellupplevelse på Good Morning Göteborg City. Här bor du på vårt charmiga båthotell i Göta Älv, mitt i Göteborgs Centrum intill centralstationen och Nordstan. Det perfekta utgångsläget om du vill passa på att njuta av det Göteborg har att erbjuda innan det är dags att köra vidare. Njut av en måltid med 20% rabatt och om vädret tillåter finns flera uteserveringar längs båten med fantastisk utsikt över älven och den nya Hisingsbron. Sov sedan gott i våra bekväma sängar och vakna upp till en generös och stärkande frukostbuffé.

I paketet ingår:

  • 10% rabatt på boendet
  • 20% rabatt på mat & dryck 
  • Övernattning i valfri rumskategori 
  • Frukost

Regler och villkor
Erbjudandet bokas på ligula.se och betalas på plats på hotellet. Av och ombokningsbart fram till en dag före ankomst. Observera att parkering ej ingår i paketet, det går istället att köpa till parkering på plats på den allmänna parkeringsplatsen alldeles framför hotellet. Rabatten på mat & dryck gäller vid ett tillfälle per bokning och kan endast nyttjas under vistelsen. Rabatt på alkoholhaltiga drycker är endast giltigt i samband av köp av mat. Kupong för rabatt ges vid incheck.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.