Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tor 13 jun 2024 - fre 14 jun 2024

Destination eller hotell

Investerare

Ligula Hospitality Group arbetar med en uttalad expansionsstrategi, som omfattar såväl etableringar på nya destinationer, som förvärv och utveckling av tillkommande koncept och varumärken. Exempel på det sistnämnda är etableringen av designade centralt belägna budgethotell under varumärket Motel L.

Vi utvecklar dessutom ständigt våra hotell med nya restaurangkoncept för att både höja egna gästers upplevelse och skapa attraktiva mötesplatser i kvarteret. Exempel på detta är restaurangkoncepten Angelini som vi har på fem hotell samt La Gare som vi driver på tre hotell.

 

Läs hela företagspresentation

Bolaget söker ständigt nya idéer att förverkliga, men är även intresserade av övertagande och vidareutveckling av befintliga verksamheter.

Fastighetsägare som har fastigheter och som funderar på ett hotell- eller restaurangkoncept skall givetvis kontakta oss och vi kan med vårt utbud erbjuda ett antal olika möjligheter och även kontraktsalternativ.

Har du en idé du vill utveckla tillsammans med oss? En verksamhet att sälja som du tror passar i vår portfölj? Eller en fastighet som du vill utveckla och förädla med hotell- och restaurangverksamhet? Kontakta VD Uwe Löffler genom att ringa 031-80 40 55 eller mejla growth@ligula.se. Vi behandlar självfallet alla kontakter och diskussioner helt konfidentiellt.