Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tor 18 jul 2024 - fre 19 jul 2024

Destination eller hotell

HÅLLBARHET

Ligula Hospitality Group strävar efter att vara en god samhällsaktör i alla länder vi verkar i. Genom ett systematiskt arbete för hållbarhet bidrar vi till en omställning mot ett hållbarare samhälle.

Våra insatser omfattar miljö, goda arbetsvillkor och mänskliga rättigheter, med målet att skapa långsiktiga förbättringar och en bättre morgondag för alla. I vår hållbarhetsrapport nedan kan du läsa mer om våra konkreta åtgärder och vårt ansvarstagande för miljön och samhället.

Läs vår hållbarhetsrapport 2022: Hallbarhetsrapport_2022

 

MINSKAD KLIMATPÅVERKAN

Vi strävar efter att erbjuda våra gäster den bästa besöksupplevelsen samtidigt som vi minimerar vår miljöpåverkan. Genom noggranna miljöutvärderingar analyserar vi denna påverkan inom våra verksamheter. Resultaten från utvärderingarna genererar initiativ som syftar till att säkerställa att vår påverkan på miljön minimeras.

Läs om våra miljöinitiativ HÄR

 

MILJÖDIPLOMERADE HOTELL

Alla våra svenska hotell är diplomerade enligt Svensk Miljöbas, vårt miljöledningssystem. Tredjepartsdiplomeringen garanterar att vi uppfyller våra hållbarhetsåtaganden genom att tillhandahålla en strukturerad och tydlig ram för vårt systematiska miljöarbete.

Läs om vår miljödiplomering HÄR