Bra att veta inför ditt besök

Välkommen att unna dig en trevlig stund i vår lugna oas på Santai Spa & Relax. Vi erbjuder tre bubbelpooler samt fotbad, i vårt spa finns också en aromabastu, här hittar du perfekt avvägd temperatur och luftfuktighet tillsammans med eukalyptusdoft. Det finns också en traditionell torrbastu samt en ångbastu för dig som uppskattar den högre fuktighetens effekter på kroppen. Vi har också en spalounge där du kan vila eller beställa något gott att äta eller dricka från vår spameny.

Under ditt spabesök har du fri tillgång till färsk frukt, örtteer och isvatten, med fokus på att du som gäst också ska dra nytta av dess goda egenskaper. Vatten är en livsviktig källa till näringsämnen som minskar stress, förbättrar sömnen och stärker immunförsvaret. Tänk på att fylla på med vatten eller te för att behålla vätskebalansen, då bad och bastubad är vätskedrivande. 

När du kommer till Santai Spa & Relax får du en kimono till låns under din vistelse och badtofflor att ta med hem (i våra spapaket med övernattning finns detta på ditt rum). Detta är vår klädkod och det har du alltid på dig när du rör dig i våra lokaler, badkläder bär du alltid under. 

Lågmälda samtal

Under ditt spabesök bör du lämna din telefon i skåpet eller på rummet för total avkoppling och allas trevnad. Alla telefonsamtal sker utanför spaavdelningen, om du vill ha telefonen med dig förvarar du den på ljudlöst läge i din spakorg samt använder den väldigt sparsamt. Lågmäld samtalston och lugna rörelser bidrar ytterligare till en avkopplande upplevelse. Låt din vistelse i vårt spa vara en möjlighet att koppla bort omvärlden för en stund, fokusera på avkoppling och låt kroppen slappna av en stund.

Spareception

Vår reception är alltid bemannad under våra öppettider, enligt nedan;

Tisdag – Torsdag 09.00 – 21.00

Fredag – Lördag 08.00 – 22.00

Söndag 08.00 – 19.00

Vår personal finns till hands under din vistelse för bland annat beställning av mat & dryck samt hjälpa dig i vår spashop. Det finns självklart möjlighet att köpa presentkort till vårt spa, det gör du enklast i spareceptionen eller i hotellreceptionen. Den perfekta gåvan till någon du tycker om! 

Spa-shop

Vid spareceptionen finns en spa-shop fylld med härliga produkter från bland annat Maria Åkerberg och Dharmazone, här kan du både förhöja din spaupplevelse genom att köpa en sparitual att nyttja under ditt spabesök eller produkter att ta med dig hem. Du kan hitta alltifrån ansiktsmasker, peeling och body scrub till schampo och badkläder. 

Behandlingar

Vi samarbetar med professionellt utbildad personal till våra behandlingsrum, läs mer om våra behandlingar HÄR

Åldersgräns

16 års åldersgräns tillsammans med målsman fram till kl 17.00, därefter 18 års åldersgräns. 

 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 0480 – 49 69 12 eller spa.calmar@profilhotels.se 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.