Boka hotell
Good Morning+ Leipzig
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:
Frukosten ingår när du bokar via vår hemsida!

Mat & dryck på Good Morning+ Leipzig

I vår trevliga restaurang kan du mätta magen med vår generösa frukostbuffé som dukas upp varje morgon. På kvällen beställer du middag från vår à la carte-meny med inhemska rätter blandade med internationella. Är du bara sugen på något att dricka och lite snacks så erbjuder vi det i vår trevliga bar.

Restaurang

Välkommen till vår restaurang, där du kan njuta av både regionala specialiteter och klassiska internationella rätter som tillagats av våra begåvade kockar med största kärlek och omsorg. Vår restaurang är uppdelad i två delar, med en fantastisk samling exotiska träfåglar som ståtar i mitten av lokalen. Ena delen är mer avslappnad och för tankarna till en amerikansk diner à la 50-tal, medan den andra delen är mer formell med utsikt över vår underbara innergård.

Med vår härliga, generösa frukostbuffé får du en bra start på nästa dag – ingår om du har bokat din vistelse via vår hemsida Ligula.se

Bar

Tänk glamour, pop art-detaljer, lågt hängande lampor och dekor à la 50-talets USA och du får en idé om stämningen i vår färggranna, konstnärliga bar. Njut av gott att dricka – varmt som kallt – i baren eller på terrassen. Vår fin terrass pryds av en antik bilstaty, en gammal Skoda, som är en slags vitsig hyllning till den gamla kommunist-eran som tidigare styrde staden.

 

 

Öppettider

Frukost:
Må – fr kl. 6.00 till 10.00
Lö – sö kl. 6.00 till 11.00

Restaurang:
Alla dagar kl. 18.00 till 22.30

Bar:
Alla dagar kl. 18.00 till 24.00