!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >
Boka via hemsidan och
frukosten ingår!

Bekvämligheter

Vi vill att du ska bo bekvämt och hemtrevligt hos oss och har därför inrett vår lobby som ett caféliknande vardagsrum. Här kan du vila, arbeta eller bara hänga en stund till tonerna av Chet Baker, Anna Calvi med flera. För att skapa en extra skön och behaglig stämning till frukost eller till drinken i baren så har vi lagt lite extra fokus på ljusdesignen. Självklart finns det WiFi så det är fritt fram att både jobba och surfa.

In- och utcheckning

Du är välkommen att checka in från kl. 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning innan kl. 12.00 på avresedagen.

Receptionen

Vår reception har öppet dygnet runt. Välkommen till oss om du behöver hjälp med något eller har några frågor.

Parkering

Hotellet har begränsat antal parkeringsplatser utomhus (120 SEK/natt) och i garage (180 SEK/natt). Betalning sker i receptionen. Platser kan ej förbokas utan tillgängligheten måste kollas vid ankomst. Om det mot förmodan är fullt, vänligen fråga receptionspersonalen som hjälper till med information om allmänna parkeringsplatser i närheten av hotellet. 

Frukost

Frukosten serveras måndag till fredag mellan kl. 6.30 och 09.30, lördag och söndag mellan kl. 7.00 och 10.00. Om du har bokat ditt boende via den här hemsidan bjuder vi dig på frukosten!

Köper du till frukosten på plats kostar det 90 kr per person för vuxna och 45 kr för barn (4 – 12 år).

På grund av rådande omständigheter har vi valt att tills vidare servera individuella frukostbrickor. Vid incheckning förbeställer du din frukost och väljer då vad du vill att din bricka ska innehålla. Vi erbjuder samma utbud som på frukostbuffén. 

Restaurang och bar

Vi har en kiosk och lobbybar/servering där du kan beställa enklare rätter, dricka och snacks. I lobbyn bjuder vi även våra gäster på kaffe och te alla dagar. 

Gym

Vårt gym har öppet mellan klockan 6.00 och 22.00 och är gratis för våra gäster.

Att göra