Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Bekvämligheter

Det ska kännas bekvämt och hemtrevligt att bo borta. Därför har vi inrett vår lobby som ett caféliknande vardagsrum. Här kan du vila, arbeta eller bara hänga en stund till tonerna av Chet Baker, Anna Calvi med flera. Vi har lagt lite extra fokus på ljusdesignen för att få till en skön känsla när du äter din frukost eller tar en drink i baren. Självklart finns det WiFi så det är fritt fram att både jobba och surfa.

Parkering

Motel L har ingen egen parkering, med det finns ett parkeringsgarage i samma byggnad. Samt att det även finns gatuparkering utanför hotellet.

Frukost

Mellan den 24 juni och 14 augusti serveras frukost dagligen mellan 07:30-11:00.

Frukosten serveras mellan kl. 6.30 och 10.00 på vardagar och mellan kl. 7.30 och 11.00 på helger. Om du har bokat ditt boende via den här hemsidan bjuder vi dig på frukosten! Köper du till frukosten på plats kostar det 90 kronor per person.

Restaurang och bar

Vi har en kiosk och lobbybar på bottenplan, där du kan köpa dricka och snacks. I lobbyn bjuder vi även våra gäster på kaffe och te.

Hundar är välkomna!

Hos oss är hunden alltid välkommen! Vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 200:-. (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag)

När du bokat ett hundrum så ingår en Goodiebag till hunden. Vatten- och matskålar finns också till låns. Vår personal kan tipsa dig om lämpliga promenadstråk i närheten av hotellet.

Vill du ta med dig hunden till frukost? Säg till när du checkar in så ordnar vi det!

Ring oss på 08-40 90 26 00 för bokning.

Gym

Vårt gym har öppet mellan klockan 6.00 och 22.00 och är gratis för våra gäster.

Båtturer

Vårt förmånliga läge erbjuder dig möjligheten att ta gratisbåten över till vackra Södermalm och Stockholms SoFo (Söder om Folkungagatan), eller färjan M/S Emelie som tar dig till Djurgården (Skansen, Gröna Lund med mera) och Nybroviken i city. Läs mer om färjorna och tidtabeller på www.ressel.se

Att göra

  • Avicii Arena (med shoppingcenter och arena för sport- och musikevenemang), ca. 1, 5 km
  • Tele2 Arena, ca. 1, 5 km
  • Joggingspår finns i området
  • Badstrand finns i Sickla, Årstaviken, ca. 3 km
  • Bowlinghallen Tolv, 1, 5 km
  • Årsta golf, 5 km
  • Gamla stan, ca. 3 km
  • Djurgården med Skansen och Gröna Lund m.m, ca. 6 km