Bo bekvämt
med gott samvete

Bekvämligheter

Det ska kännas bekvämt och hemtrevligt att bo borta. Därför har vi inrett vår lobby som ett caféliknande vardagsrum. Här kan du vila, arbeta eller bara hänga en stund till tonerna av Chet Baker, Anna Calvi med flera. Vi har lagt lite extra fokus på ljusdesignen för att få till en skön känsla när du äter din frukost eller tar en drink i baren. Självklart finns det WiFi så det är fritt fram att både jobba och surfa.

Parkering

Motel L har ingen egen parkering, med det finns ett parkeringsgarage i samma byggnad. Samt att det även finns gatuparkering utanför hotellet.

Frukost

Frukosten serveras mellan kl. 6.30 och 10.00 på vardagar och mellan kl. 7.30 och 11.00 på helger. Om du har bokat ditt boende via den här hemsidan bjuder vi dig på frukosten! Köper du till frukosten på plats kostar det 90 kronor per person.

Restaurang och bar

Vi har en kiosk och lobbybar på bottenplan, där du kan köpa dricka och snacks. I lobbyn bjuder vi även våra gäster på kaffe och te.

Doggy Living

Hundar är välkomna hos oss. Vi erbjuder hundrum i vår familjerumskategori till en kostnad av 200 SEK/natt.   

Upptäck Stockholm

Tillsammans med Weelo erbjuder vi nu cykeluthyrning med en exklusiv appbaserad stadsguide. Tjänsten är en av de högst rankade turguiderna i Stockholm. Som gäst på Motel L får du just nu 30% rabatt på uthyrningen. 

 

 

Gym

Vårt gym har öppet mellan klockan 6.00 och 22.00 och är gratis för våra gäster.

Båtturer

Vårt förmånliga läge erbjuder dig möjligheten att ta gratisbåten över till vackra Södermalm och Stockholms SoFo (Söder om Folkungagatan), eller färjan M/S Emelie som tar dig till Djurgården (Skansen, Gröna Lund med mera) och Nybroviken i city. Läs mer om färjorna och tidtabeller på www.ressel.se

Att göra

  • Avicii Arena (med shoppingcenter och arena för sport- och musikevenemang), ca. 1, 5 km
  • Tele2 Arena, ca. 1, 5 km
  • Joggingspår finns i området
  • Badstrand finns i Sickla, Årstaviken, ca. 3 km
  • Bowlinghallen Tolv, 1, 5 km
  • Årsta golf, 5 km
  • Gamla stan, ca. 3 km
  • Djurgården med Skansen och Gröna Lund m.m, ca. 6 km