INFORMATION OM SÄKERHETSRUTINER GÄLLANDE COVID

Med tanke på rådande omvärldssituation p g a spridningen av Coronaviruset och utifrån våra medarbetare och gästers intresse och säkerhet så har vi här sammanfattat hur Ligula Hospitality Group agerar för att fortsätta sköta och hantera vår dagliga hotelldrift i de länder vi verkar i, d v s Sverige, Danmark och Tyskland.

Vi följer noggrant rekommendationerna från respektive land och dess hälsomyndigheter.

Samtliga 45 hotell inom Ligula Hospitality Group följer rekommendationer, instruktioner och råd från hälsomyndigheterna i de tre länder där vi verkar (i Sverige följs Folkhälsomyndighetens råd). Medarbetarna och våra hotellgästers säkerhet är vår högsta prioritet i alla lägen.

Vi är extra uppmärksamma på den löpande hygienen och har bl a förstärkt följande:

  • Vi har utökat våra hygien- och städrutiner
  • Gott om handsprit och tvål är en självklarhet
  • Våra medarbetare använder munskydd
  • Medarbetare med förkylningssymptom stannar hemma

Avbokningar

Bokningar gjorda på ligula.se är tillsvidare om- och avbokningsbara fram till ankomstdagen. Avseende avbokningsregler från externa försäljningskanaler (t ex Booking.com) hänvisar vi till respektive försäljningskanals om- och avbokningsregler samt att vi följer instruktionerna från respektive lands branschföreningar och myndigheter. 

Gällande bokningar av möten och konferenser så gäller de avbokningsregler som finns på bokningsbekräftelsen. För att av- eller omboka ett möte, kontakta aktuellt hotell.

Vill du boka en eller flera hotellnätter eller ett möte, kontakta aktuellt hotell eller gör en förfrågan via vår hemsida ligula.se/moten. Du kan även maila sales@ligula.se så kontaktar vi dig.

Ligula Hospitality Group med sina 45 hotell önskar som alltid alla gäster välkomna och vi kommer göra vårt allra bästa för att våra gäster ska få en så positiv och bekymmerslös vistelse som möjligt.

Kontaktpersoner
Ligula Hospitality Group:
Åsa Lilja, Commercial Director
asa.lilja@ligula.se