SENIOR SUNDAY PÅ GOOD MORNING GÖTEBORG CITY 60+

Upplev en lugn och unik hotellnatt på Good Morning Göteborg City genom vårt specialerbjudande, skräddarsytt för de som föredrar att resa under lugnare tider. Njut av en avkopplande söndagskväll till måndagsmorgon med vårt Senior Sunday-paket, exklusivt för gäster som är över 60 år.

Ta del av vårt erbjudande som inkluderar en övernattning i ett av våra bekväma rum samt en härlig frukostbuffé för att orka med dagens äventyr. Dessutom erbjuder vi en generös 20% rabatt på det dagliga priset för att även vara snäll mot plånboken.

För att göra din vistelse ännu mer minnesvärd inkluderar vi även ett middagspaket som inkluderar en välsmakande huvudrätt. Middagen serveras 19.00 på ankomstdagen. Det är det perfekta sättet att avsluta din avkopplande söndagskväll.

Ge dig själv den ultimata avkopplingen och upplev vår förstklassiga service i en lugn och avslappnad atmosfär. Boka ditt Senior Sunday-paket idag och låt oss ta hand om dig på bästa sätt på vårt hotell. Upplev en oas av komfort och njutning genom en minnesvärd vistelse hos oss.

 

PAKETET INKUDERAR:

  • Del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Middagspaket för två personer (endast huvudrätt, dryck köps till på plats)

 

PRIS:

20% rabatt på det dagliga priset samt 250kr för middagspaket för två personer (endast huvudrätt, ex. dryck)

 

BOKA:

Bokningen sker via vår hemsida.

 

Tips!

Har ni hund med er? Det går även bra att boka ett hundrum för en avgift på 200:- extra för er vistelse.

 

Regler och villkor:

Erbjudandet gäller endast på Good Morning Göteborg City för gäster som är 60 år och äldre. (Medtag legitimation) Bokas i mån av tillgänglighet med ankomstdag på söndagar. Priserna avser en övernattning i delat dubbelrum samt ett middagspaket för två där det endast ingår två huvudrätter, dryck köps till på plats. Vid allergier vänligen meddela receptionen innan ankomst. Erbjudandet bokas senast två dagar innan ankomst på vår hemsida. Betalning sker i förskott och är ej avbokningsbart. Observera att bokningen inte är giltig förrän du fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

 

Boka erbjudande

  • Göteborg
  • Good Morning+ Göteborg City

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.