Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Kom och besök vårt nyrenoverade hotell!

Vi firar Good Morning+ Halmstads nyinvigning med fyra härliga erbjudanden.

Frukosterbjudande | Bo hos oss | Halva priset på Kvällens rätt | Möteserbjudande

För att ta del av nedan erbjudanden behöver du visa upp en speciell inbjudan märkt ”Invigning”. Samtliga erbjudanden är bara giltiga på Good Morning+ Halmstad, ett för frukost, boende, restaurangbesök eller möten innan den 31 december 2020.

För bokning och frågor, vänligen ring eller mejla oss på 035-18 35 00 eller halmstad@gmorninghotels.se

1. Morgonens bäste deal

Frukost för 2, betala för 1

Varje morgon dukar vi upp vår generösa frukostbuffé.

Ta med dig kompisen, kollegan, hjärtevännen, föräldern, tonåringen, barnet eller varför inte svärmor, och lyxa till det med en stor frukostbuffé hos oss på Good Morning+ Halmstad.

Vår generösa frukostbuffé dukas upp varje morgon:

 • Vardagar 06.00 – 09.30
 • Helger 06.30 – 10.00

För att ta del av erbjudandet behöver du visa upp speciell inbjudan från Good Morning+ Halmstad, ”Kom och fira vår nyinvigning med oss”. Detta kort lämnas i receptionen i samband med betalningen.

Ps. Du vet väl att frukosten alltid ingår när du har bokat din hotellvistelse hos oss via vår officiella hemsida, www.ligula.se

* Gäller till och med den 31 december 2020 vid ett tillfälle, och endast på Good Morning+ Halmstad. Ordinarie pris för frukost är 105kr per person. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter kampanjer eller erbjudanden. Gäller dig som inte är hotellgäst, utan bara besöker vår frukost under tidigare nämnd period


2. Prova på att bo hos oss

Bo i ett av våra nyrenoverade, fina rum från endast 695 kr/dygn.

Vi firar nyinvigningen av Good Morning+ Halmstad med ett fantastiskt erbjudande på en övernattning inklusive frukost, oavsett vilken rumstyp du väljer. 

Våra rum erbjuder nya härliga sängar med sköna täcken och kuddar, och högst upp i tornet ligger vårt gym med en fantastisk utsikt över Halmstad. Vi har dessutom ett perfekt läge om man vill kolla in Sveriges bästa köpcenter, Hallarna.

Priser inkl. moms och frukost:
Enkelrum 695:- | Dubbelrum 795:- | Familjerum 995:-

Så här enkelt bokar du: Ring,eller mejla oss senast ett dygn innan önskad ankomst och uppge koden ”Invigning” för att ta del av erbjudandet. Vid ankomst lämnar du fram din inbjudan, ditt kort med erbjudandet.

PS. Barn under 12 år bor gratis i befintliga sängar!

* Gäller till och med den 31 december 2020 vid ett tillfälle, i mån av plats och endast på Good Morning+ Halmstad. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter, kampanjer eller erbjudanden. 


3. Kvällens rätt till halva priset

Det är inte alla kvällar man orkar fixa med middagen. Kom och ät Kvällens Rätt och låt oss ta hand om dig och ditt middagssällskap! 

Vi firar vår nyinvigning av Good Morning+ Halmstad med ett fantastiskt erbjudande till dig! Vår restaurang serverar en härlig variation av husmanskost och à la carte. Kvällens Rätt är vår middagsbuffé där du kan äta så mycket du bara orkar och vill. Alltid med ett gott salladsbord till.

Detta erbjudande erbjuder dig, tillsammans med ytterligare två personer, hela 50 % rabatt* på  Kvällens Rätt (gäller ej dryck). För att ta del av erbjudandet lämnar du fram din inbjudan, kortet med våra nyinvigningserbjudanden, till serveringspersonalen vid ankomst. Ring för bordsbokning om du vill försäkra dig om plats, på telefonnummer 035-18 35 00.

PS. Restaurangen är stängd på söndagar.

* Gäller till och med den 31 december 2020 vid ett tillfälle, och endast på Good Morning+ Halmstad. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter, kampanjer eller erbjudanden. Gäller dig som inte är hotellgäst, utan bara besöker vår restaurang under tidigare nämnd period. Erbjudandet gäller för upp till 4 personer. Dryck är inte inkluderat i Kvällens Rätt.


4. Välkommen till oss för ditt nästa möte

Vi firar nyinvigningen av Good Morning+ Halmstad med ett extra fint pris på halvdagsmöten i vår ny renoverade mötesanläggning.

 Just nu bokar du ett halvdagsmöte i vår nyrenoverade mötesanläggning för endast 300 kr/person, med plats för upp till 50 mötesdeltagare. Gör en bokningsförfrågan redan nu genom att mejla oss, meeting.halmstad@gmorninghotels.se, för möten som hålls innan den 31 december 2020. För att få rabatten uppger du ”Invigning möten” i ämnesraden.

Ett halvdagsmöte innebär …

Välj 4 timmar mellan kl. 8.00 och 18.00.
För tidiga möten (innan kl. 14.00) ingår följande:

 • Lokal
 • Frukost/Förmiddagskaffe
 • Lunch

För möten senare på dagen (efter kl. 14.00) ingår följande:

 • Lokal
 • Eftermiddagsfika
 • Middag

Vi hjälper även gärna till att planera aktiviteter i samband med mötet. Det går även att lägga till övernattning och flera dygn mot en extra kostnad, om så önskas. 

Du hittar mer om vår mötesanläggning på sidan ligula.se/goodmorninghotels/halmstad/moten. Du är även välkommen att ringa eller mejla oss, så hjälper vi dig att planera ett möte som passar just dig! Har du vägarna förbi, är du mer än välkommen in för en visning av lokalerna!

* Gäller endast på Good Morning+ Halmstad, för halvdagsmöten som bokas innan den 31 december 2020. Alla priser är ex. moms. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter, kampanjer eller erbjudanden. Bokas genom att du ringer 035 – 18 35 00 eller mejlar meeting.halmstad@gmorninghotels.se. Om du mejlar, vänligen observera att att bokningen inte är fullt genomförd förrän du fått en bekräftelse från oss.


Regler och villkor

Ovan erbjudanden gäller endast på Good Morning+ Halmstad, på adressen Prästvägen 1 i Halmstad, och kan nyttjas till och med den 31 december 2020. För att ta del av ovan erbjudanden behöver du en speciell inbjudan från hotellet, i form av ett kortet ”Kom och fira vår nyinvigning med oss”, där alla erbjudanden finns listade. Kortet visas upp i samband med att du nyttjar något av de fyra erbjudandena. Se ovan vad som gäller för varje enskilt erbjudande. 

Frukosterbjudande | Bo hos oss | Halva priset på Kvällens rätt | Möteserbjudande

Sju anledningar till att välja vårt nyrenoverade hotell:

 1. Nya, sköna sängar av bästa kvalitet –
  med lika nya täcken och kuddar.
 2. Generös frukostbuffé varje morgon, ingår när du bokar via vår officiella hemsida.
 3. Gott om parkeringsplatser.
 4. I anslutning till Halmstads stora shoppingcenter Hallarna.
 5. Prisvärt boende.
 6. Mötesanläggning för upp till 50 personer.
 7. Gym i två våningsplan, med en slående
  utsikt över Halmstad och havet.