ProfilHotels Calmar Stadshotell
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 16 jul 2024 - ons 17 jul 2024

ProfilHotels Calmar Stadshotell

Bröllop och fest på anrika Calmar Stadshotell

Allt du behöver göra är att ha så trevligt som möjligt så fixar vi allt det praktiska, såsom god mat och dryck och passande festlokal. Vårt anrika hotell erbjuder en unik atmosfär, perfekt för bröllop och fest. Med våra 132 rum, en storslagen festvåning som inbjuder till stämningsfulla bröllop och andra fester med plats för upp till 200 gäster.

Våra festsalar anpassar vi efter ditt evenemang, litet som stort, vare sig det är en bröllopsfest, jubileum, födelsedagsfest, studentskiva eller ett företagsevent med mera.

Calmar Stadshotell är stadens äldsta hotell, där den historiska charmen har bevarats i en smakfull kombination med moderna inslag.  Atmosfären bjuder på en personlig och avkopplande miljö året om och är särskilt uppskattad för just bröllop och fest. Du hittar oss på Stortorget i centrala Kalmar, i en anrik byggnad från 1500-talet, omringat av en arkitektur som andas historiska vingslag.

Bröllop och fest

Våra anrika festsalar skapar en stämningsfull och festlig atmosfär för alla tillfällen. Salarna är trots sin klassiska charm utrustade med den senaste tekniken för att kunna erbjuda underhållning med bra ljud och ljus. Därtill har vi många års erfarenhet av att anordna stora som små evenemang, samt ett mycket uppskattat kök för god mat och passande dryck.

Tryggt, smidigt, enkelt och med era önskemål i fokus ser vi fram emot att skräddarsy ert nästa företags event eller privata tillställning.

Allt under ett tak

Som gäst hos oss kan ni umgås i vår festvåning som ett slutet sällskap, dinera i vår trevliga restaurang, stråla samman för mingel i vår Champagne- och cocktailbar och även välja att övernatta bekvämt i något av våra charmiga hotellrum. Dagen efter mötes ni igen i vår ljusa frukostmatsal för att njuta av vår generösa härliga frukostbuffé.

Varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert! Ring oss på 0480-49 69 00  eller mejla moten.kalmar@profilhotels.se. Har du vägarna förbi, är du välkommen in och ta dig en titt på vår fina festvåning!