Boka hotell
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:

Frukost på ProfilHotels

Ge dig själv en härlig start på dagen med vår generösa frukostbuffé.

Sedan barnsben har vi fått höra att frukosten är det viktigaste målet, oavsett om det är fallet så får du en riktigt bra start på dagen med vår frukost.

Vårt frukostutbud är komponerat med stor omsorg och kärlek till bra råvaror och kvalitet. Du hittar bland annat flera sorters goda bröd med allt från den klassiska surdegslimpan till vårt egenbakade mörka bröd med frukt och nötter.

Goda ostar och charkuterier av högsta kvalitet är enligt oss en nödvändighet på frukostbordet. Du hittar Svensk Herrgårdsost, Wästgöta Kloster, färskost, krämig Brie och grönmögelost på samtliga våra hotell. Självklart finns även korvar, skinka och pastejer från Johan i hallen, som är vår samarbetspartner sedan många år tillbaka. De levererar råvaror som motsvarar våra krav på hög kvalitet, utan konserveringsmedel och andra tillsatsämnen.

För Omega 3 och andra nyttiga ämnen så serverar vi en god sill, rökt lax och vitling á la Sashimi style med soya, wasabi och inlagd ingefära.

Flingor, kokos, nötter, frön och torkade fikon finns att toppa vår egengjorda, populära müsli med. Även frukt, bär, smoothies och rawjuice-shots gör frukostbuffén komplett.

Vårt klassiska, varma vegetariska utbud har utökats med dumplings. Mycket populärt!

När det gäller vårt kaffe – från och med september 2018 serverar vi endast Lavazza Kaffe på våra hotell. Vi är glada över att höja kvaliteten på vårt kaffe till det bästa!

 

breakfast_750x500

För dig med allergier och specialkost har vi ett helt eget utbud där du lugnt kan njuta av frukosten utan oro för att dessa produkter blandas ihop med det övriga sortimentet. Vår ambition är att samla det bästa ett frukostbord har att erbjuda och vi dukar med stolthet upp en underbar start på dagen!