Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Frukost på ProfilHotels

Ge dig själv en härlig start på dagen med vår generösa frukostbuffé.

Njut av en uppdukad och härlig frukostbuffé på morgonen. Ge dig själv lite extra tid – ta en extra kopp rykande te eller kaffe och luta dig tillbaka i lugn och ro.

Vårt frukostutbud är komponerat med stor omsorg och kärlek till bra råvaror och kvalitet. Vi serverar Lavazza Kaffe och du hittar bland annat flera sorters goda bröd, ostar, charkuterier, lax, ägg, omelett, dumplings, mejerier, frukt, juicer och mycket mer på vår frukostbuffé.

För dig med allergier och specialkost har vi ett helt eget utbud där du lugnt kan njuta av frukosten utan oro för att dessa produkter blandas ihop med det övriga sortimentet.

Vår ambition är att samla det bästa ett frukostbord har att erbjuda och vi dukar med stolthet upp en underbar start på dagen!

Äta utan att bo?

Du som inte är övernattningsgäst på våra hotell är också varmt välkommen att njuta av en god start på dagen när platser finns. I mån av plats kan du besöka något av våra hotell och njuta av en riktigt härlig hotellfrukost. Kontakta ditt hotell för aktuella priser och öppettider. 

En härligt uppdukat frukostbuffet på anrika ProfilHotels Copenhagen Plaza i Köpenhamn.